"Straaaaashno" lepi tulipani
Video: Scary lepa. Moški / ženski. Sprostitev 05/13/2016
"Straaaaashno" je bil, ker je njihova hči je strah)))To je zato, ker se zdi!))) Ampak se je izkazalo, da je tako ...
Babica strašno zaskrbljeni, da je vnukinja odtrgajte vse rože pred cvetenjem. Po vsem, lansko poletje, se ni pustil sam cvet brez njegove pozornosti ... in tekel njegov nos za vsakogar! Včasih sem se odlomijo in seveda ...
in to ne z glavo)))
in celo umetno nanjo kot vonj)))
ampak lanska seznanjenost s tulipani)))
Tu sta babica in izkušeni ..., da je zdaj vredna njegova vnukinja malo bolj, včasih pusti eno ... in barve dobro, samo ne živi!
Vse se je začelo, kot je to običajno pri regrat. Njihove gore še vedno pometa sobo, vsak sprehod ona potegne zmečkan šopek v hiši in tiranijo pod slabo malo predogled njihovih izobraževalnih programov)))
Seveda, sem začel izvajati izobraževalni program o pridelku))) razložili, kako rože rastejo ...
In sem upal, da je s prihodom dodatka Začela bom razložiti, zakaj rastejo in kako jih uživajo, ne da bi jih rešuje ...
vendar ni potrebno))) tulipani so vzcvetelo in hči ne približati bližje kot meter. Če ste jo potiska bližje, ona pritisne ruchenki, kot da bi se bali priti spali))) ali z drugimi besedami, se je bala od njih! tukaj in pojdite poskusite razumeti, kaj se dogaja v tej glavici, in zakaj je tako)))
Zdieľať na sociálnych sieťach:
Príbuzný
- Violeta in nega
- Vzemite to, babica in jereb
- Botanični tulipani
- In imamo stepske tulipani cvetijo!
- Moje cvetje anthurium
- V kakšne vode postaviti tulipani?
- Tulipani fotografija, ki spominja na otroštvo
- Vonj tulipani
- Tulipani se pripravljajo na zimo
- Prostor za tulipani