Primrose na robu novembra
Video: Ukrajina na robu zgodnje volitve razgradi
Trobentice, dekoracijo spomladanske vrtovi - to je tisto, kar sem vedno dojema jeglič. Predstavljajte si moje presenečenje, kot je danes, ko je eden od obratov, sem nenadoma našel cvet! In brsti! Primrose cvetenja konec oktobra? .. Zima je odpovedan? :))
Opomba: vsi listi videti zelo trobentice spomladi - sočno, sveža in močna. Povečanje je šel pred kratkim presadili mlade sadike ...
Video: Jekaterinburg na pragu epidemije HIV
Vendar pa sem in lila zeleni brsti otekle in Welsh čebula novo serijo svežih zelišč pripravljena)) Ne govorim o običajni travi: sosed na travniku nagnjenega je zelena in raste skupaj. Novembra lani, preveč, sem bil vesel, odjuge - rastline so se začeli prebujati. Ampak do takrat se ni dosežena barva))
Torej, ne vem: ali da bi bil srečen - ali razburjena ... Ljubim jeglič, vedno z veseljem njihove barve, še posebej, ko sem bi do te lepote iz semena. Toda večja skrb: ali je rastlina pozno cvetenje ne bo oslabilo? Nato oddajajo zimo? .. Kaj mislite, prijatelji? In v vaših gredice so bili koli presenečenj jesen? :))
- Primrose sajenje in nego na prostem
- Primrose soba: gojenje in nego
- Jeglič
- Primrose soba - svetla jeglič
- Primrose cvet - fotografija in nega
- Trajnice trobentice v mojem vrtu
- Primula na postelji
- Skrivnostno viola
- Lepota Primrose!
- Moj jeglič
- Ne hitite, da mečejo jeglič
- Šarmanten trobenticami trobentice