Zima - vprašanja časa, pomlad - čas za odgovor
Video: Odgovori na vaša vprašanja. presadkom vijolice
Vsebina
Z novoletni odjuga smo spet prišli, in še enkrat v januarju zmrzali hit. Za njimi je sledil nepričakovano zgodaj spomladi - trajnostni segrevanje je začela sredi februarja. Ves ta čas je moj rastyuhi ostala pod snegom, ki je sčasoma spremenila v debelo skorjo (sem šel skozi to v zimskih oblačil, ki ne sodijo!). Storiti ničesar, preprosto strah: zlom ledeno skorjo, lahko poškoduje rostochku, in ne, da bi imela moja skrb, da jih okus ... Na splošno, vse prepustiti usodi ...
Video: Rezultati poletja 2016. odgovore na vsa vaša vprašanja. Periskop spletu
In tu smo sneg prišel popolnoma ... Predstavljajte si, moja čustva, ko sem videl svež eno sredi zelenih gredice! :)) pa pod snegom listi precej (zdaj, na soncu, se postopoma napolnijo z svetlo zeleno popestrili), vendar so bili živi! Sosed, Karma v državo čez vikend, je bil presenečen: "To je tisto, kar imajo tam - solato?" :))
Na splošno velja, še enkrat moje izkušnje lilije rastejo zagotavlja stabilnost azijskih hibridi v naših podnebnih razmerah (vzhodnih, tudi v zavetišče pogosto zamrzne, tako da je zadel svojo najljubšo Stargazer nisem bil čaj v spomladanskem čakati - z gredice, zasajene s svojimi žarnicami sneg v zimskem času dvakrat šla v celoti in moram skriti zaradi obilnega deževja v jeseni ni imel časa ...).
Video: Vprašajte Korshun # 1 / Vaša vprašanja - moje odgovore;)
Ko se je sneg talil, sem odkril na zamrznjenih tleh zrak žarnico lilija Rdeča soba. Posada - vzklila! (Sem govoril o tem tukaj) Zdaj bomo počakati na nadaljnji razvoj: če cvetenje takšnih ekstremnih testov trpijo? Ker bo ohrovt preživela nov val mraza (vreme napovedovalci obljubo, da bo v dnevu ali dveh)? Veselim se ugodnem razvoju razmer in se strinjam, da govorimo o tem, kaj se bo ta zgodba končala.
- Flower vprašanja, ki čakajo na odgovore
- V vijolice rumeno listje
- Vprašanja z mint vonja
- Da se grm ni zlomil pod streho
- Kako posaditi malin v prihodnje skrbeti za njo?
- Moja izkušnja plemenskih vrtnic
- Rastejo ciklame iz semena
- Ščepec Coleus
- Sajenje eremurusa
- Vprašanja na PM kot izgovor za publikacije
- Zima v oktobru: zimushka-zima
- Odgovor na vprašanje, kako skrbeti za Yucca
- Kako skrbeti za vrt v jeseni in pozimi
- Moje begonije! Imam vprašanje?
- Alyssum
- Res potrebujejo pomoč! Veliko vprašanj - vendar ne odgovori
- Dobički novincev
- Skrb za rastline. 300 vprašanj in odgovorov.
- Vprašanja in odgovori o rastlinah
- Zima je prišel tri tedne kasneje
- V Vladimir cvetenja vrtnice