Zvezdice v travi - hionodoksy
Video: Taare Zameen Par
Vsebina
Seveda, sem naročil žarnice in jih posadili. Presenetljivo, snežno bela hionodoksa Alba je manj finicky od svojih sorodnikov, z naravno modro-modre barve - bolj pogosto obratno. Toda, v pravičnosti, moram reči, da je "izbirčni" - ni čisto prava beseda v zvezi z hionodokse. Raste brez večjih težav, oskrba ne zahteva, da hitro raste, saj je večina melkolukovichnyh. Zadovoljni s senčenjem - Imam pristanek na sončni parceli, in v Penumbra. Kaj je zanimivo, je ta rastlina se razmnožujejo z enakim uspehom in bulbils in semen. Če ne odstranjujte ovenele cvetove in ne hiteti odstraniti posušene liste v letu ali dveh je mogoče najti na spletni strani z majhno grm goščavi, popolnoma posuto z zvezdami cvetja.
Nizka (15-20 cm) hionodoksy izgledaš na ozadju zelena pritlehna (dobre partnerje - stonecrops), pod grmovjem, v rockeries in skalnjake, v bližini vode. Bela hionodoksa bližini volnata Stachys (na sliki zgoraj), je zelo nežna sestava. V tem primeru pa je nekoliko pokvari lanskoletno listje)) Letaki hionodoksy za dolgo časa ostane veselo in privlačen videz, tudi potem, ko je kali, in nato neopazno raztopimo v okoliško zelenje, tako da ni težav z odhodom v cvetličnem vrtu je rastlina to ne zagotavlja.
Video: Stas Namin in cvetje Group - zbistriti Asterisk - Moč cvetov (Crocus Hall - v živo) 2013
Ker otroci oblikovali veliko, sem tiho vzel svoje sedeže teh neverjetno cvetje v različnih krajih na vrtu. Moje sanje so, da bi dobili roza hionodoksoy (Pink Giant sorte), ampak dokler niso izpolnjeni bulbils v prodaji. Še pred kratkim sem prebral, da hionodoksu lahko kalijo v jeseni doma, v lončkih. Mislim, da bodo morali poskusiti))
Video: BRIGHT, zobnikov, svetijo naprej!
- Hionodoksa Sardiniji
- Hionodoksa
- Hionodoksa Forbes
- Hionodoksa velikan
- Hionodoksa
- Hionodoksa Forbes
- Hionodoksa velikan
- Hionodoksa Sardiniji
- Izbira in sajenje melkolukovichnye
- Hionodoksa: opis, razmnoževanje, nega, sajenje, uporaba vrta, fotografije, sort in vrst
- Hionodoksa: sajenje in vzdrževanje na prostem
- Luzula Sneguljčica
- Hionodoksa
- Veselo cvet - mimulyus
- Edelweiss - Real alpiets
- Hionodoksa - pomlad zvezdica
- Pridelovanje Muscari
- Reprodukcija žarnice valotty
- Neobstoječa modra Phalaenopsis
- Svetloba na vrtu: 7 zanimive ideje
- Kakšne rože posaditi v jeseni?