ProSadGuru.com

Zimske cvetenje srobot

Video: Kaj potrebujete za bogato cvetenje srobot

Zima letos, kot ponavadi, na Kuban je ne mudi. In to ni nič novega za nas: smo se navadili, da v decembru popki nabreknejo na drevesih je trebušasta dotaknil v rasti, zapoznela rose cvet. Vendar pa je to zimo razdeljene vse zapise! Na predvečer novoletnimi prazniki (če je popolnoma prepričan - december 28) je imel priložnost za ogled cvetenja srobota.

cvet srobot

Video: srobot macranthon. Cvetenjem in ima vsebino

Je vzcvetela, pa ni z mano, svojo nekaj sem bil zmanjšati srobot na potaknjencev (podrobnosti pišejo o tem posebej). In sem videl ta mali čudež v naslednji ulici, na dvorišču nekoga drugega. Z žalostno odstop šla v šolo matineji (jaz jih ne maram - Hustle, Nered, glasba je vedno rumbles da resno zaskrbljeni za varnost eardrums), celo na se strani še posebej ne išče. Liana je odraščal daleč stran od ograje, ampak tudi njegov periferni vid, sem takoj videl nekaj neverjetno. Glede na rjavega listja dobesedno sveti pod povprečno zimsko sonce cvet modro mesto. Nisem mogel ravnodušno mimo zadnji poletni pozdrav. Kako vam je uspelo preživeti to toplotno ljubeč lepoto do decembra, saj ponoči smo bili zelo močni zmrzali? Bud, seveda, so čakali pod debelo krošnjami listje, in malo segreli na soncu in v poslušnosti klic narave, je vzcvetelo.

Pogled od daleč

To je pravica, prijatelje, včasih izkopati zanimivih fotografij) Uživajte v zimski cvet borijo, ker mu je nevede poskusite o vlogi od "paparaci")

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com