Poslovilni ples Jesen Ball krizanteme za Nikitsky botaničnega vrta (Krim
Letošnja jesen je bil trd, in vsakič, teče mimo cvetenja področju krizantem, sem nehala in občudovali lepote cvetja. Ampak to tako se je zgodilo, da je to priložnost, predstavljena včeraj - 18. november. In sem navdušeno in radost "potopiti" v avro - auri zadnji ples jesenskega žoge.Vsebina
Lepota ima priznano kraljica žogo letos - sort "Kiko" ni tekme ravnodušnega večino obiskovalcev (lani, ni bil predložen ta sorta na razstavi, in leta 2012 je prejel naziv podpredsednika kraljica).
Video: Prebivalci in obiskovalci Krim lahko v teh dneh obiščejo tradicionalno `Ball hrizantem`
Na polju se je letos udeležilo vseh kraljici preteklosti. Na njihovi spletni strani sem povedal v materialu.
Video: Ball krizanteme - glasba po Alexander Gorshkov
Toda nova Anastasia, ki ni bil v prejšnjih razstavah - neke vrste "Anastasia Star belem".
Izbrana kraljica letošnjega leta, seveda, kaže, da so številne obiskovalce, kot so nenavadni socvetja paukovidnaya obliki v krizantemo. In tukaj je ena taka sorta - "Gold Strings".
Na letošnji razstavi predstavljena 60-novinok- sort njih - 10 velikih novosti krizanteme in nageljni melkotsvetkovyh 50 novih izdelkov.
Video: Krizantema na Krim glasbe saksofon
Letos, kot v preteklih letih, je pokazala svoje nove izdelke in rejci Nikita botanični vrt - Smykova Natalia Vladimirovna (velike krizanteme) in Andryushenkova Zoya Pavlovna (melkotsvetkovye krizantema).
V zadnji ples krizantem sort obkrožila široko paleto barv, in jih občudujem, "zamrznjeno" s srečo, odstranjevanje kamero to cvetlični lepoto.
Moj nominalna razred "Ljudmila" sijale v plesu njeno razkošno lepoto.
- Krizanteme - kraljica cvetličnem vrtu
- 17 Imenovane krizanteme Jesen Ball
- 6 Najlepše jesenske krizanteme Ball 2013
- 8 Queens kroglice krizanteme za Nikitsky botaničnem vrtu
- Bronaste krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
- Bele krizanteme jeseni kroglični Nikita botanični vrt - 2013
- Krizanteme v Sevastopol
- Bicolor Krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
- Krizanteme Jesen Ball
- Kitajski Krizantema - starega sveta čar
- Red krizanteme jeseni kroglični Nikita botanični vrt - 2013
- Ne da bi čakali na padec