ProSadGuru.com

Popravila, začetniki, poskusi na Dracaena in drugi: ali pa bi morali posodobiti blog

Pozdravljeni vsi! Žal mi je za enkrat izginil :)) od je forum zelo zaposlen, toda !!!!! skrivaj pod krinko najem pochityvayu grešniki pokesal :)) sem se pospeši, da poroča. Torej: PRVI DEL: Optimist: načrtovana obnova začela s tal, postavljeno tla, da bi ocenili škodo, ki jo epsko poplave povzročile za skoraj 5 nadstropij, so prišli do zaključka, da ni rezervnih denarja pred 10 leti za popravilo, kjerkoli !!!! ni niti sledu o plesni, omejiti gibanje zlasti prizadetim v poplavi ali laminat (besede, ki se :)) zanimivo), v skladu s stacionarnim stalnega pohištva. DRUGI DEL naročila-okrasitev: z elementi burnih razprav: v tej fazi, je bila kupljena in obnovljena: dnevno sobo, spalnico, hodnik, kopalnico in WC .... DVORANA: Žal mi je za moj Smock na fotografiji na levi in ​​rjavi pas (kleti je kuhinja) s preprogo ..... vprašanje je razpravljalo z mojo mamo, za dolgo časa, tri tedne: (((to je bil uporabljen zelo močan argument, da bo umrl, potem spremembe , sem kupil za denar !!!!, zavese še niso prišli do, tako da možnost, da se ... je zid na levi strani v dvorani in prav je, v sobi, ozadje iste serije, spet v resnici bolj prostorninski in drugi odtenek Kaj je tam zadaj skriva zavese :)) moj denarni gozd :))Ficus Ginseg, veteran :)) ..novice, sem šel na njegov najljubši cvet, in to ... bolj je predschestvennitsa jedli Sophia skoraj do korenin: ((občasno potresemo antigrizin, Sophia medtem ko je njen ravnodušni ... levo na fotografiji Dracaena Indiji pesem v kateri koli ne želi odrasti v družbi lastne vrste ... odrasti, da bo cut kot soseda na fotografiji na desni strani, dal tri v enem loncu, dva preživela, pomlad chiknula vrhovi in ​​veje :)) več v desno na kvadratni pot, še ena od mojih eksperiment: Dracaena deremskaya, tri-v-enem, dveh mesecev, let normalno :))) upanje za čudež. in še en eksperiment: Moj dratsenu ustanovitelj zbirke, Sophia volne rit To je prestregla da rogovi in ​​korenine ostal :))) je tako zmanjšal za skoraj polovico pred meseci, zdaj pa je toin še slike iz krivec frizuro , je bilo o tem, to je na intenzivni negi :)) Crassula Hobit NOVO: Kupil sem to lepoto meter za 500 rubljev, vendar listje rumeno, želi spati ??? prejšnji ljubico živel na ogrevano teraso, + 20-23 vztrajno, že kupil par teh listov ..... v smislu pomladanski pridelka, za kompaktnost, vendar s hitrostjo (dva tedna potem, ko je nakup izgubila 8 listov, preostali rumena ) Bojim se, da bi se duh pomladi: (((((Koridor: pogled iz spalnice Koridor: Pogled iz kuhinje, vrata so še vedno stari in novi še ni prispel ....Moje sanje, pritisk lopute za dostop do komunikacije :)) drugo sanje, dež tuš :)) To je za Papirnati denar :))) Novo pohištvo 80 cm, namesto stare 50 let ... koliko prostora :))) + njena peresnica s predalom (na sliki zgrešil) za perilo, hura !!! nakonets oplemenitila stranišče ... ni dovolj ploščice (Na sliki so tri ploščice z dekor in četrti .... in na polici ni dovolj, in odredilo ... dokler staro polico cut in prishpandorila)))) VSE! !! Balkoni in kuhinjo kot najbolj energetsko potratna in finančno-v našem primeru smo se odločili, da dajo, da bi po mojem počitnice. TRETJI DEL: FILOZOFSKA FOLSKVAGENOVSKAYA .... smo imeli veliko počitka, moj zvesti bog, mislim moj zvesti Folksvagen golf, sem se odpeljal s prijatelji iz Moskve-Voronezh - Dating Ruski Osipovka- Gelendzhik- Voronezh- Moskvo in v .... en topel avgust večer me je pripeljal do Reutov stroyrynok za nadaljevanje izgradnje banket, tako rekoč ...... in smo prišli nazaj v tovornjak vleko, je kategorično zavrnil zaključek: ((za cel mesec smo šli s fanti na službo in nazaj .. .. na servis sejemo, računalniška diagnostika prikaz vse, kar je normalno, dva ali tri dni, in ne želimo za zaključek .... odpeljal ofitsialam na avtovleka po drugi Goshin fi, tudi vrgel dvignil roke in rekel: vse je v redu: ((Long misel, enkrat ko je pijan po drugi all-out goshi diagnostika z rezultatom: Lelik, vse je normalno, da bi lahko bili utrujeni seboj naslednji dan, trezen, vzel naročje svojega prijatelja in mamo in nekaj prijateljev muzhchin..tsygane hrupna množica vrgel s prodajalcih avtomobilov v Moskvi ...?. . Zato sem srečen lastnik blagovne znamke novih Tiguan .... vendar brez popravila na balkon in kuhinjo :))), tako da je notranjost enako na balkonih, vendar pa so novinci med cvetja bratstva, nekaj ukradenih :))) na bencinskih črpalkah na avtocesti M-4, kar je kupil v regiji Voronezh :)), ki ima že tukaj v Moskvi. P. S. Po nakupu novega avtomobila, ki je, ne da bi bila razprava Tishey krščen v čast Tikhon, svoje matere najljubši mačke, še vedno v kabini za določeno obnašanje, ampak več o tem kasneje :))) moj majhen, a ljubljeni Joj, ne razgradijo in začeti, kot po maslu. ..Mistika in lahko res utrujen od mojega otroka Gosha :)) PPS. Ko že govorimo o mistiki .... Po ogledu več tujih predstavnikov avtomobilske industrije z negativnim rezultatom neprijetno, nelagodno, nizka sit, poglej visoko, preko mojega trupla, sami na takšen pogon, bi raje peš ... smo se odločili, da gredo videti Toyota RAV4, ki je kot moja mama in moj prijatelj, klicanje navigator destinacija Toyota Elk otok in navigator na moji Gaucherjevi nas je pripeljal na otok Folksvagen Elk z besedami, ki ste jih tam, prenesel na drugega avtomobila navigator pripelje točno do Toyota, se vrnite na Gosha natančno -vedet do c Centralizirano Folksvagen .... sorodniki prinesel :)) p>

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com