Fotografije mojih najljubših barv
Odločil sem se, da pokažem svojo majhno zbirko fotografij sobne rastline.
Vsebina
Video: Moje najljubše rože
On si?
Tukaj je danes več pofotkat cvetje odločila. Zdaj dam ven! Oh, sem kupil danes žarnice Begonia. Ona ni niti še valijo vedno spi. Čakam nekaj časa in ga bo postavil.
In tu so moji favoriti, čeprav so vse moje najljubše. Danes je bil dosežen majhen preureditev. Sonce je kukanja skozi okno, sem jo dal na sončni okenski polici majhen, in tiste, ki ljubijo svetlobo.
Video: Moj GEL LUCKY! Kakšne barve in podjetje izbrati?
Video: psihologija. Barva las in značaj
Tu so moje Tsvetik Semitsvetik. Bindweed, ki visi na steni, sploh ni vedel, kako naj rečem. Mogoče nekaj takega kot na primer kalizii? Toda rozete ugriznil pršic, zdaj, čeprav listi poobrosla. Phalaenopsis podružnica žagam, potem ko je razcvetela in posušilo (in prodajalec v trgovini je dejal yato ne bi bilo treba). Gloxinia vtyuhali kot v škrlat in vijolični cvetovi sploh. Violet, je višji v fotografiji (z vklesanimi listi), belih cvetov, in spodaj na sliki vijolična ali lila. Poleg moje nove pridobitve - jeglič. Jade, Spathiphyllum iz različnih zornih kotov. Peperomiya, tudi iz drugega zornega kota. Ficus. In na naslednji sliki je vredno nadstropje vrtnica, ki bom dal mojo mamo (povečanje svojih pet let), in dva slabša pot, ki je do nedavnega bila pyshnenkie trsk. Toda po prizadevanju otroka so samo lonci !!! In ob prazni lonci vredno nightshade, sem pred kratkim zmanjšati, tako da je bil ven z nekaj vejic vredno. Tam je sam sfotkatsya višja v loncih na stand vrednosti. Naslednja anthurium, kalanhoe.Ta najbolj rozeta, po napadih pršic. Azalea. In na prvem le nightshade! To je vse slike še danes!
- Moje sobne rastline
- Phalaenopsis in njihovi otroci
- Čakal
- Moje najljubše rože =
- Moje veselje
- Malo pa moj sostanovalec
- Naselje v Haworthia
- Veselje moje duše - vijolice
- Moje sanje
- Danes imam dvojno veselje !!!!! Zacvetela moja gibiskusiki
- Torej imam moje rože cvetijo
- Kaj storiti z vijolice?