ProSadGuru.com

Vsako bitje v paru ali velikim balkonom poravnave

Pozdravljeni dragi in ljubljeni mayflorochki !!! poljub

Video: [Dragon Nest] Ena, dva, tri - Helouin v Dragon Nest prihaja

Dolgo časa je bilo nemogoče priti blizu do interneta, ste prebrali le preko telefona (in napisati velik glavobol, bo bug hitrejše in pametnejše prek nje). In tukaj sem s tabo, sem objemu računalniške roke in noge, in ki bodo poskušali vzeti njegov ugriz! Jaz RRRrrrrr strašno zversmeh

Veliko pomlad ima vse večjo vlogo (na Vasili z Marino-Snusmurmik tako tudi v polni poletni ples cancan! Zavidam vse južnih prebivalcev, razzorishsya z vami o naglavnih rut obrišite Drool na listu bo kmalu naprej!neodločnost) Kot lahko mi severnjaki le vzdih in počakajte, da svetle barve poletja.

P. S. Kick je dekleta pomlad pod njeno cvetovi - kupil novo obleko, in svet ne bo prikazan))))

dovolj dobro, da Bastard! vas zbrali sem nato, da označite Naselje moj balkon. Noči postane topleje, in šel genuborka popis vseh pajkov vzdrževane družinske člane. (Eden od mojih moških jedli zmago, je obljubil, da ga hranijo naizhirneyshimi muhe. Moj mož spomnil, da sem že dolgo želel hišnega ljubljenčka, pa je pomembno, da se otrok bližje naravi ... metla vrgli vse ven. Jaz bom uuuurrrry zvercool Vsi načrti so narejeni, rože preselili, je treba poročati svojim nadrejenim, tj vi.

Prvi najemniki začeli petunije in geranije.

jih neusmiljeno stisnjeno, po mojem mnenju, da bi dobili dobre grmovje, najbolj zreli brsti. Rumena zelo poskočno je bilo (so imeli dobro motivacijo - v soncu in obračun mati mačeha pod oknom)

Geranka rozebuda kmalu pokazale, da ni slabši od vrtnic

In tukaj je kraljica

Baby begonije, vzgojene iz semen, tudi užival svetlobe, cvetov in sončenje.

Kdo še ne more pohvaliti njihovega cvetenja, prijeten pester listje

Druga me je prosil, naj vam povem, zdravo Donald Duck. Vsakdo se spominja svojega jolly mornar? Torej, otroštvo se je končalo, je udaril sploh resna, goji svoje dreadlocks in postal rastomanom, živijo pod strop polni nirvana ...

Po drugi naseljenci v Noetovi barki bo govoril o tem kasneje.

Vedno vaše Zhileyka

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com