ProSadGuru.com

Ni ravno pozdravi še vedno živ

Zdrastvuyte.devochki draga. !!!!!! Veliko novih in zanimivo se je tukaj zgodilo vremya.tak reči svoj čas in občasne odsotnosti. Veliko lepo in uporabno, ko ste prebrali nazadnje vremya.Segodnya dokončno sprejet bolj stabilen vertikalni polozhenie.poetomu .chto želite, da vam povem, da je v ozadju vsega tega time.But sem spremenil nič avatar žvečenje na korenček krolika.teper korenja zame samo praske žice ali kuhana variante.Muzh.dobrozhelatel .vso me prepričali, da gredo na stomatologu.znala.chto ni potrebno soglashatsya.no argument: kupi tsvetochek.sdelal njegove delo.Poshla.Pervye tri ločene racije je kraj blagopoluchno.a je naslednje le ven. Ubogi profesor kot v daje mi dober ustal.chto ukolchik.i vbrizga nato lagodno 20 minut prepričati moj zob off toplo gnozdyshko.Ugovoril..No .ne bo šel v podrobnosti.v Zato sem predoziranju lekarstv.othodnyak-mislim, da je bilo ime dnya3.bolit vse chelyust.i ne grem v službo. (čeprav počitnic je konec) .NO.SAMOE GLAVNA-obljubil orhideyushka 8. marca preselili v meni že veliko prejBarve niso samo velike, so mnogo.no Vsak dan zdaj grem cvet protsedury.mimo magazina.I je od boleznaya.to in pogled pade na svoje, kot sem Papič zdaj še razreshaet.chuvstvuya nekje krivdo (on ima to opraviti z njim), v tem času .Poetomu jaz pribavilos.zapala na kraljeve begonije To so lepote sem jih popalis.seychas že Brezskrbno vid.nu niso bili povsem ubite pravda.Seychas kažejo, kje so sem opazil obitayut.im uživajte Mimogrede očka in me za njih etazherochku prikupil.Pryam sebi lapa.Zaperezhivalsya cel. Setev je bil tudi precej uspeshno.no je še istoriya.Teper sajenja čebulic, sem posadila ammarilis.votpriprava za sajenje begonki gomoljnice (na trgu že pobrala s kalčki) .hochu hiša rastlina ismenu.posadila freziyu.Ochen veliko sem ji všeč -mahrovaya mešanico. Calla rast šel hitro.gloriosa cvet tyulpany.hotela mamica dobil 8 marta.ne jim za vse vas Opravičujem se za kolombur.chto lahko še vedno pričakujejo od cheloveka.nahodyaschegosya pod anestezijo četrti dan. POKAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com