Moja odkritja streptokarpusy, gloxinia in Monstera
Video: Violet. Eno krilo obrnil 11 otrok
Potem preberite o šote, komposta tablet, vse spomladi iščejo za njih v cvetličarni. Kot rezultat, nekaj časa kasneje pa je postal njihov obladatelem.I vesel za nekaj mesecev, sem spoznal, da je vse moje "rastočih cvet" let zaman brez teh tablet - še niso izpolnjeni najboljše zemlje za setev semena kupili. Mnogi ne kalijo v zemlji, in zdaj vsi sadike raste z drozhzhah.Semena najljubši Gesneriaceae povzpnemo skupaj, hitreje kot v zemlji raste. Nekateri listnata potaknjenci streptokarpusy v čudežnih tabletk sprošèa močne cvet stebla, in šele nato začela rasti listochki.A ene odrasle rastline, skoraj izgubila s prelivom, sem bil sposoben rešiti z rezanjem celoten koreninski sistem in posajene v vtičnico substrata tablet. Ko streptokarpusy cvetovi, rože, se je izkazalo, da je večji, kot so bili prej, in barvanje bogatejši in spodnji reženj je bila razširjena kot "predpasnik" .Esche s tabletami mi jih je uspelo rešiti sadika Pelargonium črne noge. V spomladi posadili seme v zemljo petih Raypl serije. Prispeli smo le dva, in tako je bilo prizadetih s črno nogo. Brez upanja oskubljene eno nazaj in pristal ob sadike streptokarpusy. Dva tedna kasneje, rahlo vleče rastlinice, je našel močne korenine. Pelargonium šel hitro rasti in cveteti v juliju. Zdaj te rastline potaknjenci ukoreninijo le tabletkah.Sleduyuschaya moje veselje-sadik gloxinia. Sem ga pereopylilis z gloxinia s črnimi cvetovi. In sadike razcvetela in tako obilno, da je število cvetov se približuje rekordni "mama" (cvet 42) .Letom pridobili nizozemski 13 sadik murayi različnih velikosti v enem loncu. Vleče iz lonca, je našel trdno kepo prepletenih korenin svetlobe skoraj brez zemlje. Sprva pripravljeno posodo z raztopino Alpin. Kopel pod tekočo vodo več ur skupnih korenin iseyantsy takoj čaka v raztopino. Potem posajene v zemlji "Lemon" in razprši Appin. Sadike dva meseca zamrznili. Ampak potem so novi listi na višino majhne rastlinice 5 cm, nato pa - v sredini. In samo v zadnjem primeru so se obrnili zeleno največje sadike višine 30 sm.Vesnoy obnovitvenega razpada Monstera. Zasidran elite, odrezani spodnje liste, in dolgo steblo z roko vrgel debelino. Listi so dani v motno vazo, da - v lonec, kot "grm" videti čudovito. Kar pet mesecev listi stoji v vodi, ne izginja, nato pa so bile štiri rumene, sem jih vrgel, ena pa je bila zelena. Malo kasneje, sem se odločil, da ga vrgel stran in ga potegnil iz vode in sopel - List je dal korenine! Ampak ni bil "peta" Še ena odkritje je bila pokončna bršljan (Hedera erecta). Potem ko je izvedela iz cvetličarni prodajalca, da lahko dvignejo na strop v sobi, prischipnula točke rasti in na balkon. Ločen konico takoj, in v samo dveh mesecih od poletja, je moj bršljan zrasla za 40 sm.Po okoli stebla med imajo listi nove brsti, pripravljena, da se premaknete v primeru štipa rast. Rastlina izgleda neuravnovešeno, saj v ozadju je celotno steblo prekrito z debelimi zračnimi koreninami. To je enostavno, da širi s potaknjenci. Na višini 50 cm, tako nameravajo zmanjšati uhajanje in skupaj.
Streptokarpusy
Streptokarpusy skalnata
Fuksija, streptokarpusy in Hoey
Moja najljubša streptokarpusy!
Razmnoževanje streptokarpusy
Prednosti in slabosti peletov šote
Streptokarpusy seme
Streptokarpusy
Streptokarpusy, priprave za zimsko streptokarpusy
Šota-kompost tablete za sajenje semen
Lončnice rože, fuksija, streptokarpusy in gloxinia
Razmnoževanje streptokarpusy