Agricola za orhideje
Video: Trije načini, kako rastlina pravo gnojilo za orhideje. Trije načini za pasme, kot tudi gnojila
Vsebina

Vemo Agricola zeleni pas, katerih izdelki so zelo priljubljeni v cvetličarni, ponudb in hranjenja za orhideje. Ta tekočina kompleks gnojilo vsebuje bistvene mineralne soli in huminske snovi. Proizvajalci ponosno kličejo svoje najljubše rastline gnojil piti. Rok, ki ga določi proizvajalec 2 leti zajamčena.
Zelo primeren embalaža običajno za sobne rastline rumeno izmerjene steklenico s prostornino 250 ml. Sestavek po NPK gnojil 4: 5: 6, nadalje mikroelementi v obliki kelat (bor, baker, cink, mangan, železo, molibden) in 0,8% humates. Namenjena je korenski dodatno gnojenje različnih vrst orhidej. Od minuse - ni določena natančno sestavo mikrohranil, medtem ko nekateri orhideje ne prenašajo prevelike količine nekaterih snovi, kot so cink. Hkrati pa obstajajo elementi v sledovih, ki so pomembni za orhideje in jih nič manj kot druge rastline, na primer, magnezij - da sodeluje pri tvorbi klorofila, in ga ni tukaj. Poleg tega je gnojilo Agricola orhideje niso na voljo kislost raztopine.
stopnje uporabe
Agricola orhideje treba razredčiti v višini 5 ml gnojila na 1 L vode, to raztopino uporabi kot navadno vodo za namakanje. Hranjenje ni zaželeno uporabiti več kot enkrat na vsakih 10-14 dni, tako da tudi v drugih dneh, ko je potrebno zalivanje, potopimo obrat v čisto toplo vodo brez gnojil. Za foliarno uporabo (na listu), se mora stopnja aplikacije biti manjša od - 5 ml na 2 litra vode.
Nasvet: Če imate orhideja je posajena v svežem lubje, lahko kislost raztopine za namakanje biti dovolj visoka, v kislih tleh obstaja možnost prevech železa in mangana, saj ti elementi čim bolje absorbira v kislih tleh (to vključuje skorje bora). Če obstaja presežna količina takih celic, moteno absorpcijo fosforja, kalija, magnezija, molibden in drugi. Elementov. Zato je zaželeno, da se preveri kislost raztopine v katerega potopi orhideje za namakanje, da ne bo optimalna pH = 6, pri čemer je tak kislost hranilni raztopini enakomerno absorbira skoraj vse mikro in makrohranil.
Ocene gnojila
Anastasia Serpakova (Terezya): to gnojilo mi je bilo všeč. Imam štiri Phalaenopsis raste v skorji in pene (pol), 1 gnojiti pozimi enkrat na mesec v poletnih mesecih, 2-krat na mesec, je bil potopljen 20 minut. Dobro uspevajo in cvetijo. Obstaja funkcija: eden Phalaenopsis prepojena, je prišlo do manjšega podgnivanie (sušeni), vendar to ni imelo potopitev v vodo in sprej, sem gojeni 5 ml do 2,5 litra vode, okoli so norme niso omenjeni Agricola sem pozavarovana. Zato sem opozoriti tiste, ki radi oči - če sploh kaj, poskusite vzeti manjši odmerek, ne pa več, še posebej, če Orha pridobivanje popkov.
Irina Kriulina (Irisha79): Dobro gnojilo v smislu, da orhi rastejo, cvetijo redno, razlika z drugimi gnojili niso opazili, gnojiti navodilom. Posmeshili napis na steklenici: spodbuja rast aktiven rastlin, cvetenje, daje rože žive barve - za potrebujemo aktivne rasti in cvetenja različnih gnojil na začetku rasti potrebujejo več dušika. Zato jo priporočam samo za cvetenje gnojila, za rast zelenih listov najprimernejši Bona Forte za orhideje - tam NPK 6: 3: 7 - to je samo bolje listov in cveti, ne obstaja več. Agricola všeč izmerjene steklo - to je bolj priročno kot vlijemo v kapo in isto gnojilo se lahko shrani v hladnem.
Ljudmila (lu-lu): Kupil sem to gnojilo za Phalaenopsis, ampak en liter raztopine je bilo veliko za njim, zato sem izlil tekočino iz njega v druge barve, in vse je bilo dobro, hibiskus cvetenja kot nori. Ampak hibiskus Agricola dodam pol odmerka za cvetenje. Vse krmijo enkrat na dva tedna (+/- 2 dni).
Video: gnojila Pokon
iplants.ru: Agricola dobra orhideja gnojilo in primerna za vse obrate poleg orhidej, samo, da bi nahranil ostalo cvetenja je potrebno bolj pogosto - vsakih 5 dni v višini 5 ml na 1 liter vode, kar pa ni priporočljivo - to je drago ven. Steklenica gnojilo stane 65-75 rubljev. Kot je za orhideje, kako pravilno ugotovil Irina Kriulina bolj primerna Bona Forte za spodbujanje rasti. V splošnem Agricola ni slabše in ne boljše od drugih gnojil za orhideje, je primerno, da meriti tekoče mešanice enostavno z vodo. Upoštevajte, da je prisotnost humusno kislino le za tiste orhideje, ki rastejo golimi koren ali na inertno podlago (A kokosove lupine ali peno). Priporočamo izmenično to zdravilo z drugimi gnojili za orhideje, saj ni dovolj uravnotežena po našem mnenju: ne magnezij, žveplo, sestava ni povsem znan.
Kako skrbeti za orhideje
Prinesite orhideje iz Tajske!
Kaj gnojilo se lahko uporablja za orhideje?
Orhideje ali orhis
Kdaj gnojiti orhidej Phalaenopsis?
Dragi orhideje
Microfertilizers
Kako, da si opomore orhidejo po cvetenju?
Kako rastejo orhideje
Moj pogled na orhideje
Orchid - lepota
Orhideje doma
Orchid zahteva ustrezno hranjenje
Enostavno skrb za orhideje
Skrb za orhideje
Ne bojte se, da rastejo orhideje
Zemlja za orhideje poskusite skrbno obrezati
Agricola za listopadne rastline
Gnojila za hidroponiki
Mineralna gnojila za rože