Kaktus dom - eksotične rastline v vašem oknu
Kaktus domov - je edinstven in eksotične rastline, ki spadajo v družino sukulent. Kljub temu, da so kaktusi doma v Ameriki, so lahko zelo uspešno gojijo v naših zemljepisnih širinah. Hkrati bodo dobro razvit in vas navdušili s svojimi cvetovi.
Eden od glavnih in najpomembnejših pogojev za dobro rast in razvoj vašega kaktus je sončna svetloba. V tem primeru je kaktus treba premetavala vsak teden, saj te rastline zahtevajo enakomerno osvetlitev. Izjema je obdobje pred cvetenjem. Od najmanjšega gibanja v tem koraku lahko privede do izgube ledvic kaktus.
Kaktusi domače povpraševanje po suhih in toplih tleh z dobro drenažo in zračenje. Prav tako nikoli ne nalijemo vodo svoj kaktus. Obilno in pogosto zalivanje bo privedlo do gnilobe in smrt rastline. , Da potisnite v čipe tal in lesa, če so kosi zemlje, da preverite, ali so potrebe kaktus zalivanje - tako zalivanje ni potrebno.
Za te rastline je bolje izbrati majhne lončene lončke, katerega dno nujno mora vlijemo plast gramoza. Ne pozabite: tudi velike lonce povzroči koren gnilobe.
- Kako zalivanje kaktus v zimskem času?
- Da je kaktus vzcvetelo
- Kaktus Echinopsis - cvet
- Moj cvetoči kaktus
- Bo cvetijo kaktus?
- Skrb za cvetenja kaktus
- Kaktusi rastline z iglami
- Kaktus bič podobno - najbolj nenavadna kaktus
- Zalivanje kaktusov
- Epiphyllum - kaktus z velikimi cvetovi
- Moj kaktus je vzcvetelo
- Kaktusi