ProSadGuru.com

Kaktus bodičasto veselje za dušo

Video: Vlog: Italija, TUSCANY # 2. Spletne videodnevnike iz Toskane: popolno razočaranje in veselje

Zelo rad kaktusov, tako da sem določeno, da jih raste iz semena. Odkrito povedano, ko sem mislil, da to, da ni tako težko, da ga ne veš, ali pa samo dokler je poskušala raste prvo serijo semen.To ni neprimerljiv užitek, ko ti mali malo drobnih semen rastejo v tako različnih trnja. Zdaj vam bom povedal skrivnost, da ne kupujejo ready-made kaktus v trgovini, ker je drago. Kaktus je zrasla z lastnimi rokami je najnižji strošek semena in to bo sprejet iz kaktusa in navaditi na temperaturo in osvetlitev vaše sobe.

Kaj je treba upoštevati, da bodo semena vzklila

Vedno preverite datum poteka kupljenega semena, kot zelo pogosto semena so posejana za nakup, preprosto ne more priti in svoje delo, se lahko čas, porabljen zaman.Ne, če ne boste kupili semena samo z njo, saj ne morete prodati, kaj želite kupiti vse semena kaktusov je bolje kupiti v specializiranih trgovinah, to je, če si ne bi prevaral.Če kupite mešanico kaktus, potem bo težko ugotoviti, kaj od njih se kalijo na visokokakovostnih dodatkov lahko identificira obrat, ko je že visoka.Torej predlagam, če želite, da raste nekaj, definitivno boljši od semenske mešanice odreči, ter ločeno pridobiti vsako vrsto.

To zagotavlja uspeh na kalitev kaktus

- posebej pripravljeni razlog (prisotnost peska zahtevano)- prikladno posoda, lonec z drenažnimi luknjami- sveža semena- zmerno zalivanje- pravočasno jutranje gnojiloDa bi se rast kaktusov iz semena, sem naredil tako, da kupite poseben premaz za kaktusov in dodaja nekaj mivke - groba dobro opran in sušen v mikrovalovni pečici, da uniči vse bakterije v njej.pesek zmes nato mešamo z zemljo in dobili točno tisto, kar potrebujete za dober rezultat.Sprejmejo potrebne zmogljivosti, oo sem napolnite z mešanico in nežno ploskati roko, kar je površina tal gosto in kaktus semena v njem ni uspel.Zalivanje podtalnico z drogo "Appin" nekoliko naprej, tako da se voda vpije, nato pa na površini tal so posejana semena. Previdno enostavno, da jih dent v tla, vendar tako, da so vidne na površini in zajema lonec ali steklo, ampak sem to naredil s filmom. Smo se v sončnem mestu in čakajo na kalitev.In bodite pozorni na dejstvo, da mora biti širina pot velika, in zemlja ne sme biti v majhnih količinah. Najbolj optimalno možnost je, da merjenje 5-10 cm od zgornjega roba lonca, in vse ostalo izpolnite zemljo. In ne pozabite, da je na dnu lonca mora biti dobra drenaža je mogoče razširiti gline ali peska, zdrobljen kamen, z eno besedo, ki vam bo pomagal, da prenese vode in pustimo, da stagnira v lonec.To pomeni, da bo ta tehnika vam pomaga doseči odlične rezultate pri gojenju kaktusov. In vam želim, da jim rastejo, cvetijo in veselje v svoji lepoti.

Video: Kung Fu Panda 3 sezona 32 serija - Nanny za kaktus

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com