ProSadGuru.com

Eksperimentirajte z eucomis

Eksperimentirajte z eucomis

Žarnica te rastline v odprtem terenu spomladi lanskega leta, sem pristal zelo pozno. Samo zanašajo na svojo preizkušeno metodo sajenja in skrbi za rastline, v katerem odraščajo zdravo in bujno (ves sadilni material, ko je sajenje razkužiti s soljo).

10 min. Nižja raztopina koncentracijo soli in močno čebule eucomis. Pred zemljišč, svetlo rožnate vroče raztopine kalijevega permanganata prolil tudi za pristanek.

Naslednji dan bližini zasajene žarnice so nameščeni (za namakanje) obrnjenim navzdol dve 0,5-litrski plastenke brez dna. Tako sem zalivati ​​več kot mesec dni, dokler ne tvorijo rozeto listov.

Video: Poskusi z vakuumsko komoro

Potem, namesto 0,5 litra polutoralitrovye sedežem in zlijemo v vodo, ki ima preliv, ki kuhamo v recepturi: fermentirati, zaliv vodo, travo z ognjiča in Artemisia. Malo kasneje dodam 200 litrski sod s travo 2 lopate gnoja. To infuzijo zaliti vse rože in zelenjavo.

Do jeseni eucomis je pridobil moč, a ni imel časa, da bi cvet. Potem sem previdno presaditi rastlino v lonec in dal na okensko polico v hiši na zahodni strani. Nekega jutra sem šel k oknu in videli sneg bel spadix, visok nad lonec - eucomis še vzcvetelo! Kasneje storž kupil rjav odtenek, vendar seme ni podana.

Video: Neverjetno Eksperimentirajte z limoninim neverjetno POSKUSA z limono

eucomis

V oktobru, v pripravi za dolgo časa, da zapusti otroke iz Urala, odrezan zgornji del ravni obrata s tlemi. Nazaj v konec januarja, je našla živega. V februarju, je tudi odšel k rasti, čeprav je bil ves ta čas na mizi brez zalivanje.

Video: StopHam - Poskus s Daviditch

Vse druge rože na med moje daljše odsotnosti se je dal v pladnjih na vzhodni strani mize. Potem samo nad določeno 5-litrski ponev z vrelo vodo in branil iz njega padla pakete cunje v paletah in v nekaterih lončkih. Ko sem se vrnil, so moji učenci me srečal smaragdno zelena. Takoj jo obilno zalivati, in teden dni kasneje malo krmijo s.

eucomis

Video: The Incredible poskus Coca-Cola in ARIEL / Neverjeten eksperiment z Coca-Cola in Ariel !!

In iz mojih izkušenj - za rože dekontaminirati toplo talne raztopine soli (100 g na 10 litrov vode za domače rože). Nato po 3 dneh zalivanje obilno, so posajene, sem gnojiti.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com