ProSadGuru.com

O rastlin iz osebne izkušnje vrtnarjih

Video: Floral zgodovina. Decembrist

Pridelovanje lubenico v Belorusiji
Mnogi vrtnarji želeli vedeti o raste melone na svojih zemljiščih, kolikor je to mogoče. Zato mnogi se trudijo, da rastejo lubenice, vendar ne vse, se izkaže v praksi. Strinja njegove izkušnje kmet Vladimir Krapivka iz Belorusije.
Tulasi, ali sveto baziliko skozi vse leto
Obožujem vse vrste pikantnih zelišč. Vendar pa je prednost v baziliki, ki ga mnogi ljudje poznajo in cenijo. In danes sem hotel povedati o enem od najbolj nenavadnih sort tej čudoviti rastlini. V tem sem se zaljubila, in raste zdaj skoraj celo leto ...
Pridelovanje limone v domu
Prvi majhen stebla sort limone "Pavlovsky" pojavil v naši hiši pred desetimi leti. V skupni rabi z mano znane Cvetličarna amater, za kar sem hvaležen, da mu je do zdaj ...
Pehtran - naraščajoče
Pred nekaj leti, sem se odločil, da zrastejo na njegovem mestu pehtrana. V aprilu, nakup semen v trgovini, jih spustite v lončke za sadike. Grunt je nakup. Pogoji za kalitev in rast so standard - kot vsak drugi ohrovt ...
Vrt z lastnimi rokami
Vse življenje sem sanjal, lepim vrtom. Ampak, da imajo vrt, najprej morate vaše lastne strani. moje sanje so se uresničile, ko je moj mož, ko je bil upokojen, kupil hišo v vasi. Ko je hiša - 32 sto kvadratnih metrov zemljišča. Na prvi misli, da ni prav, ampak vse, kar je bila poravnana s časom ...
Zakaj mirte zapusti ponastavi?
Pred približno šestimi leti, v jeseni sem kupil mirte. Sem bral o tem v knjigah o cvetja. Presadimo v lonec večji in mirte izdanih novih listov. Sem poškropiti ga vsak dan, od osnutkov varovanih ...
Male skrivnosti narcis raste
Enkrat, ko je videl na naslovnici fotografijo pomladne grmov narcis in tulipanov na Nizozemskem, sem mislil, da če se pripravi sanje, bo videti natanko tako, kot je to izgredov barv in nežnosti ...
floribunda vrtnice
Ta je takoj narasla udaril me večbarvni in svetlo. Bush je posuta s cvetjem, zbrani v krtačo za 15 ali več kosov, ki so iz rumenih cvetov z rdečimi brisov prekrižanih v svetlo roza, potem Crimson pol dvojni cvetovi. In vse to naenkrat - karneval nekaterih ...
Indijski čebula: zdravilne lastnosti, uporaba, nega
Žarnica indijskih čebulo, pušča (najbolj bogate biološke snovi velike mesnate liste), in celo v cvet puščica vsebuje veliko sluzi, kar povzroča ne zdravimo lastnosti rastlin. Na podlagi teh surovin bi decoctions, tinkture in mazila, da je hiter zdravilni učinek ...

Video: Pritlikavi rastline očara ljubiteljski vrtnarji

stran 1 2 3

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com