O rastlin iz osebne izkušnje vrtnarjih
Video: Floral zgodovina. Decembrist
Pridelovanje lubenico v Belorusiji Mnogi vrtnarji želeli vedeti o raste melone na svojih zemljiščih, kolikor je to mogoče. Zato mnogi se trudijo, da rastejo lubenice, vendar ne vse, se izkaže v praksi. Strinja njegove izkušnje kmet Vladimir Krapivka iz Belorusije. | |
Tulasi, ali sveto baziliko skozi vse leto Obožujem vse vrste pikantnih zelišč. Vendar pa je prednost v baziliki, ki ga mnogi ljudje poznajo in cenijo. In danes sem hotel povedati o enem od najbolj nenavadnih sort tej čudoviti rastlini. V tem sem se zaljubila, in raste zdaj skoraj celo leto ... | |
Pridelovanje limone v domu Prvi majhen stebla sort limone "Pavlovsky" pojavil v naši hiši pred desetimi leti. V skupni rabi z mano znane Cvetličarna amater, za kar sem hvaležen, da mu je do zdaj ... | |
Pehtran - naraščajoče Pred nekaj leti, sem se odločil, da zrastejo na njegovem mestu pehtrana. V aprilu, nakup semen v trgovini, jih spustite v lončke za sadike. Grunt je nakup. Pogoji za kalitev in rast so standard - kot vsak drugi ohrovt ... | |
Vrt z lastnimi rokami Vse življenje sem sanjal, lepim vrtom. Ampak, da imajo vrt, najprej morate vaše lastne strani. moje sanje so se uresničile, ko je moj mož, ko je bil upokojen, kupil hišo v vasi. Ko je hiša - 32 sto kvadratnih metrov zemljišča. Na prvi misli, da ni prav, ampak vse, kar je bila poravnana s časom ... | |
Zakaj mirte zapusti ponastavi? Pred približno šestimi leti, v jeseni sem kupil mirte. Sem bral o tem v knjigah o cvetja. Presadimo v lonec večji in mirte izdanih novih listov. Sem poškropiti ga vsak dan, od osnutkov varovanih ... | |
Male skrivnosti narcis raste Enkrat, ko je videl na naslovnici fotografijo pomladne grmov narcis in tulipanov na Nizozemskem, sem mislil, da če se pripravi sanje, bo videti natanko tako, kot je to izgredov barv in nežnosti ... | |
floribunda vrtnice Ta je takoj narasla udaril me večbarvni in svetlo. Bush je posuta s cvetjem, zbrani v krtačo za 15 ali več kosov, ki so iz rumenih cvetov z rdečimi brisov prekrižanih v svetlo roza, potem Crimson pol dvojni cvetovi. In vse to naenkrat - karneval nekaterih ... | |
Indijski čebula: zdravilne lastnosti, uporaba, nega Žarnica indijskih čebulo, pušča (najbolj bogate biološke snovi velike mesnate liste), in celo v cvet puščica vsebuje veliko sluzi, kar povzroča ne zdravimo lastnosti rastlin. Na podlagi teh surovin bi decoctions, tinkture in mazila, da je hiter zdravilni učinek ... |
Video: Pritlikavi rastline očara ljubiteljski vrtnarji
Zdieľať na sociálnych sieťach:
Príbuzný
- Pridelovanje limone v domu
- Pehtran - naraščajoče
- Tulasi, ali sveto baziliko skozi vse leto
- Moj dom rastyushki - "dekorativchiki"
- Kako rastejo limone doma rodovitne
- Pridelovanje notranji limone
- Gojenje sadik lubenice v sredini voznega pasu
- Pridelovanje pehtran (pehtran
- Pehtran v fotografiji
- Kako rastejo limone
- Notranji limone
- Lemon v hiši
- Pridelovanje limone iz kamna
- Rastejo limone iz kamna
- Pridelovanje limone
- Kako rastejo limone iz kamna
- Rastemo limone iz kamna
- Pridelovanje limone v domu
- Ne vem, kako obuditi njegovo spanje lep!
- Sem jim dvigne sama
- Japonski kmetje zrasla lubenice v obliki srca