Zdaj pa na moji okenski polici imajo limonino drevo
Video: Mali apelsin.wmv
Vsebina
Video: Drevo, ki ga potokih voda posajene
Rekli so mi, da lahko limona cvetijo, ko je 7-9 let. Še vedno niso pustili čakati 4-6 let. Pred to starostjo je treba oblikovati krono. To storite tako, da izberete dve ali tri glavne krono in preostali pridelek. Možno je, da se tvori okroglo obliko ali podolgovato.
Video: oranžna marmelada z začimbami - najmanj sladkorja! Orange marmelada marmelada iz Foxes
Stojim poleti drevo na balkonu. Ampak, na sončni svetlobi je treba navajeni postopoma, najprej dal v Penumbra, nato pa svetlobo. V poletnih mesecih je treba spray dvakrat ali trikrat iz brizgalke. Lemon rad bolj kislo zemljo in lahko vedno dodamo k vodi malo citronska kislina. V zimskem času, je treba zagotoviti hladnejše mesto. Mimogrede v tem času oblikovali zametke cvetov.To ni priporočljivo, da se zemlja izsuši, vendar pa obilno zalivanje, ona ne mara. Še več, ta rastlina ni posebej všeč pogoste spremembe v mestu, še posebej, če se bo cvetijo in obrodijo sadove. Bolje je, ko je drevo že veliko, da mu stalno prebivališče.Video: Trije od pinjenec 1 Serija HD serije All zapored
To se zgodi, da vrže svoje limonine liste. Če vrže nekaj listov, potem je povsem normalno. In če se začne porumenijo, listi obilno resetira ali gnilobe, je verjetno, da so škodljivci redijo. Lahko se zgodi, paraziti, glive, in tako naprej. In kot limone se lahko izgubi zaradi nepravilne nege. Ampak, če ves čas, in sklene, da bo poskrbel, da boste lahko dobili s časom in njenih limone. Mislim, da bo vsakdo lahko rastejo na okensko polico v svoji limonovca.Zdieľať na sociálnych sieťach:
Príbuzný
- Pridelovanje limone v domu
- Nepredvidljivosti limonovca
- Želite dom limone, je treba vedeti, kako skrbeti za lončnice limone
- Lemon brez cepljenja
- Lemon kosti rastejo in raduy oči
- Epipremnum novice na moji okenski polici
- Pridelovanje notranji limone
- Drevo mareličnih koščic
- Kako rešiti posušene limone
- Kako rastejo limone drevesa?
- Notranji limone