Da bi se sadike ne raztegne
Želim deliti moje misli o tem, kako bi se izognili vleče sadike.
To se običajno zgodi zaradi dveh razlogov: visoke nočnih (in včasih celo na vrhu in dan) temperaturo in slabi svetlobi zadel. Ustvarjanje pogojev v prostoru najbolj ugoden režim za sadike je mogoče s pomočjo filmskih zavese (bolje, če je ogledalo) ali celo bele tkanine zavese.
Sem na noč vedno na spodnjem robu zavese dal na okensko polico: ker je topel zrak odrezani od baterije in hladno, nasprotno, še vedno v sadik območju. Če s hudim mrazom na ulici, moram postaviti zaveso med okensko steklo in škatle sadik, s čimer odpira dostop do toplote iz baterije.
In lahko odložite na polico od sobne še eno zaveso, ampak folija - odboja svetlobe, ki bo prav tako pomagal sadike raste tudi brez raztezanje.
No, malo o ohrovt. Prvi Sejance (enim krilom), zelje in paradižnik, sem stisnite konico njihove taproot. To je zagotoviti, da je imel odcep. In potem vznika debele brada, korenine, ki omogoča obrat za bolje prenašajo presaditev. Prav tako pritenyat sadike raspikirovanuyu časopisov in ne izpostavljajte za sajenje le nekaj dni po obiranju.
- Sadike na okenski polici - brez naglice na obilno letino
- Če želite izvedeti, kako posaditi paradižnik v zemljo
- Ali je vredno, da shranite na zajema materiale?
- Kumare na okensko polico
- Za paradižnik niso preveč raztegne na soncu
- Kot sajenje jajčevci potekala
- Sadike paradižnika na okenski polici: nekaj pomembnih nasvetov
- Pravilna nega sadike paradižnika
- Paradižnik na okenski polici: posebno skrb
- Zakaj kumare sadike raztegnjena?
- Kako posaditi paradižnikovih sadik v redu?
- Ko posaditi paradižnik
- Raste paradižnik na okensko polico
- Kako rastejo sadike jajčevcev
- Melissa na okensko polico
- Sadike zgodnjega zelja
- Kako rastejo iz semen magnolije
- Tropsko na okensko polico
- Katere bolezni bolni sadik kumar
- Ko posaditi paradižnik v zemljo?
- Zavese s cvetjem za kuhinjsko okno