ProSadGuru.com

Zelena pričeske za vrt skulptur

Zelena pričeske za vrt skulptur

Video: Green Sea Turtle Polymer Clay Kiparstvo

Danes smo se odločili, da vas zabavam. Seveda veste, da zdaj lahko kupijo na trgu, ne le najbolj eksotične rastline, ampak tudi zelo zanimive lončke.

tri sestre

Video: Glavni Garden Sand Kiparstvo | East Coast Parkland Green | Propnex

V Ameriki (in ne samo) lahko zdaj kupite v obliki lončkov prsi, kot lahko vidite na sliki. Američani - ljudje so iznajdljivi, naj lonci in jim kupijo drugačno sestavo urediti ...

Na sliki je očitno nekaj: ženska nežno gledaš svojega spremljevalca ... Sestava nekaterih kosov Marije. New Jersey, ZDA

V tem članku smo objavili fotografije, posnete od distributerja mesta v lončkih. Originalne slike so vsi podpisali / opise. Moram reči, da so ocene, in sicer najbolj navdušeni.

V tem loncu posajene Hoya. Da "ključavnice" za kip. Pomelo poslana iz pc. Florida, ZDA.

Naslednja 2 glave - moški in ženske - pokrajina oblikovalec Barbara kosov. Maryland, ZDA, in opis avtorja:

Lady s perjanico

To glava me je božji dar! Najprej, delo z njimi je užitek, in drugič, v pokrajini lahko najdete številne zelo uspešnih vlog. Echeveria (lat. Echeveria), oblikovanje plemenit hat-ing ta dama, razcvetela celotno poletje! In ko so prvi zmrzali hit, pecelj nekoliko Uvelo, vendar so cvetovi so potekala na njem in zdaj (gl. Fotografijo). O dami, vedno pravim "popolnoma pripravljena iti ven."

Kruto Indijski Waukesha

Video: Sculpture Garden - 15 Minute Foto izziv

Ta indijski imenovan Waukesha - močna, resno in diskretno. Veste, nekaj mojih strank so kopira moje ideje - sem videl v svojih vrtovih dal Pernata Indijance in kruto!

Božiček

Iznajdljivi rezident Texas pripravila moja sestra je kot darilo za božič. Res je, da je kupil žensko glavo, ampak za "brado" in kapo, ne more videti.

Ženska in moška glava Jeb East Hampton, New York. New York, ZDA.

Avtor tega nekaj Jeb nekaj državi New York. To je prišlo do njega samo dveh sijajnih idej. Najprej je prišel do rastlin jagode v "moški" vaza. In, vtroryh Jeb uspelo postaviti rastline v lončkih neposredno, brez uporabe lončkih. Kako mu je uspelo sam pravi, "odprtina na dnu loncev sem zaključila s peno, ko je pena zamrznjeno, ga zabodel več drenažne luknje z dolgim ​​žebljem." No, hvala, Jeba, za idejo!

Zelda in Thor kosa. North Carolina, ZDA

Njihov avtor z imenom Cindy zapisal: "Zelda je bil vesel sfotogra-fi-nega za spletno stran - to je tam, kot lepota! In tu, Thor ni bil navdušen nad to idejo in prhnil: »Dekle je zabavno". Toda Zelda ni bila potešena in ga odločno pozval: "Slike si tako moško in verodostojni, no, draga moja!" In na koncu je dal gor. Na splošno, tu je njihova slika "

Potem pa - še en par iz Oregona, ZDA. Pobliže do njih, med njimi, seveda, sožitje in medsebojno razumevanje. To kiparski par celo koristno imeti na vrtu, tako da je bil s kom, da bi primer.

Kako romantično so videti skupaj! Kako udobno je tam pod bujne grmu!

Nato - s foto božično ureditev vrta skulptur.

No kot ne božično dekoracijo? In naj nihče na vrtu in v hiši!

Video: 20 vzorci Rdeča Zelena prostem projektor laserske luči Landscape Garden Home Xmas razsvetljava GO-20RG

Krasen letna kuhinja. Na obeh straneh kamina so elegantno kipi. Spodaj - isti kip od blizu. Fotografija je v kosu. New Jersey, ZDA.

Tukaj je, mimogrede, je zelo primerno omeniti, da je leta 300-200, tako da malo Evropejcev lahko privoščili eksotične rastline. Na primer, na Nizozemskem so stroški ene same tulipanov žarnice je enaka stroškom celo hišo! Orhideje kupil samo vedeti, in za orhideje ljudje dobesedno umirajo: ladja je šel v Južno Ameriko, je bila pot težka in nevarna, v tropskih zemljepisnih širinah mornarjev čakajo denge in divje živali, in na poti nazaj na ladjo lahko zajemanje pirati.

Zdaj smo rastejo na okensko polico vijolice in pitahaje in nihče nič presenečen. No, v tem smislu, se zdi, da bo srečen ...

Sweet Par iz Kalifornije, ZDA

Nakup nove lonci, sajenje in rastline, ustvariti sestavki v lončkih in vrt raduyte sebe in ljubljene!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com