ProSadGuru.com

V majhnem območju prostranstva

V majhnem območju prostranstva

V našem vrtu so sadna drevesa in jagodičja grmovje, in majhne postelje. Toda večji del glede barve, ki so posajene na dvignjenih postelj pod drevesi in grmovjem, kot so meje skupaj.

To vam omogoča, da okrasite vrt, ki puščajo prostor za trato, tako majhno območje v šestih hektar napolnjena z zrakom in odprtim prostorom.

Ne samo rastejo rože, in "razvoj" vrt design. Včasih ni šlo vse po načrtih, vendar vsako leto moje ideje postopno izvajati.

Mislim, da sem lahko odloči sestavo osrednjega dela mesta, kjer tri majhne rezervoar postavi padec vodne gladine v pol metra.

V spodnjem ribniku smo našli vodnjak. In ko je vklopljen, je voda iz ribnika, ki se nahaja na vrhu liste, začne teči po skalah, ki izhajajo iz enega rezervoarja v drugega.

Video: Oblikovanje projekt majhno površino 9 hektarjev

442

V nasprotju s sedežem klopi-zamahu. Kakšen užitek trdo delati, da se sprostite tukaj, poslušanje šumenje vode in gledal veselic žabe, sprejeti všeč na teh majhnih ribnikih!

Video: House-ključavnica za majhno površino // FORUMHOUSE

Rezervoarji jekla in središče dogovora cvet s strani bank, ki so nenehno izmenično ustvaril, rože cvetijo.

Pomlad cvetenja izpolnjujejo kamnokreč in primula, dvigne taktirko Aquilegia za njimi - gostitelji, cianoza, bele in lilacky Karpatov zvonovi in ​​različne astilbe cvetje.

Video: 86. Ali je mogoče zgraditi lepo hišo na majhnem prostoru - graditi ne obnovi

budleya

Skoraj vse poletje ob mostu rose cvet angel krila. Ni bilo prostora za majhne kurtinok s okrasnih trav in sagebrush. In končno tetiva parade postane luxuriantly cvetenja budleya Davida.

Upam, da se zamisli, utelešene v mojem vrtu, za nekoga, zanimivo in uporabno.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com