ProSadGuru.com

Dejstvo je, da se reši s sekiro - počitnice

Video: Taiga sekira z rokami

Village House Ilya MitrichevWild pižmovka, zmanjkalo gozdaAiredale Magistrsko hiša v ozadju za belega dihurjadihurPogled na zadnji strani hišeGradnja nove ograjeRibnik v bližini vrt, jeseniIzrezljane okvirji lastnega odločanjaZelenjavni vrt v začetku poletjaRibnik, ki mejijo na zelenjavni vrt sredi poletjazelenjavni vrt v jeseniPes na verandi hišeMagistrski mačkaSnežni mačke, priljubljeno družinsko zabavo v zimskem časusnežni mačkeKje snežni mačke ne bo zgodilo, bo smučanjeKot mi, državljani, izberite popolnoma nov način življenja in postal ne le navdušeni popotnike, ampak prebivalci in državo?

Video: Village

Naš junak - Ilya Mitrichev - tehnični direktor ROS. V svojem prostem času poučuje na Moskvo Engineering fiziko inštituta in seveda RSUH elektronsko upravljanje dokumentov avtorja v kreditnih in finančnem področju. Ima veliko hobijev - od uporabe psihologije na naravnih nepravilnosti.

Do oblikovanja Ilia Mitrichev sistemski programer. Vzporedno z glavnimi obvlada konstruktor posebnih računalniških napravah. Po diplomi iz inštitutov je delal nekaj časa na stičišču dveh njegovih posebnosti - ki se ukvarjajo z razvojem računalnikov in denarnega programiranja. Vzporedno, na primer študiral oblikovanje (izračuni, risbe in proizvodnja mehanskih izdelkov) in najboljših praks za načrtovanje in vgradnjo električne močjo do 1000 W. Kasneje, to znanje je koristno, da mu je pri gradnji hiše.

Medtem, zgodba o Eliju, kako se opremlja svojo zemljo v vasi, dobesedno hipnotično:

V bistvu sem na tem svetu za dolgo časa, saj se je tam rodil in še vedno živi, ​​moj oče. Rodil sem se v marcu, in konec aprila, bil sem na vasi v Tugolessky bora. Zemljišče zame na prvem mestu - kraj počitka, drugi dom. Tam se lahko fizično izsušena, z nekaj kopati globlje, razviti nekaj novih znanj za izvajanje vseh vrst ekstravagantne ideje, ki v Moskvi ni prostora za Banalan. Moja mama je vedno zmerjal kot otrok: to je, kosov železa, nataschili. In tam - lahko samo nataschit, kar potrebujete, in narediti nekaj lepega ali pa samo zanimivo, s kovino, na primer, da Lemiti. V Moskvi, vse naložiti, kaj, ampak ti razredi nimajo dovolj prostora, časa in včasih duševne moči. In Tugolese - se odstrani iz vrveža. Prej, mimogrede, je bilo še bolje. V Tugoles hodil dveh vlakov na dan - dva tam, dva nazaj. Brez mobilnih telefonov - levo, nihče ne bo in ne bo dosegla.

Gremo tukaj smo skoraj vsak vikend ... plavanje, kolesarjenje v gozdu veliko neverjetno lepih poti. In pojdite v gozd po gobe, za borovnice - že uživajo. Ena izmed najbolj zanimivih aktivnosti - hoja v gozdu ponoči. Čas Poletje v močvirju ponoči lahko vidite modrikaste luči, zelo lepe.

Ko je leta '94 sem kupil veliko, je bilo malo divjega gozda na obrobju naselja. Prvi korak naj v skladu z zakonom - za ograjo izbran v lasti zemljišča. Prva ograja je bila zgrajena iz dreves, ki so rasle na lastni parceli. Naslednja postaja je bila načrtovana na muhavosti. Ker pol kopno, in pol - močno prepojena z vodo, seveda so vsi objekti se nahajajo v suhem delu. Kje vnos - tudi to je razumljivo. Od vrat do vrat, in vse snovi, je bila načrtovana na potovanjih skozi celotno območje, širina -, da bi vstop na tovornjak. Na eni strani od vhoda se je nahajala v hlev, in z drugo - hišo. Stavbe, kot so tuši in stranišča - v globino območju. No, tudi izkazalo iz hiše, ker se je tam potekala žilo vode. Kadar ona gre, je bil določen z uporabo okvira.

Gradnja se je začela z lopo, saj je praksa gradnje kaže, da morate najprej zgraditi gospodarsko sodelovanje, in šele nato se ukvarjajo z živimi. V hlevu je bila prvotno razdeljena na dva dela, od katerih je bil eden stanovanje. V zimskem času, seveda, preživeti, da bi bilo težko, ampak resno mraz, da je čisto možno, da obstaja. Hkrati hlevu ob istem času sem treniral kramp. Znanci so včasih presenečeni, ko so izvedeli, da je vse, kar je naredil z lastnimi rokami, ampak v resnici, posekal s sekiro - praznik, ki ni v mestu.

Lahko rečemo, da so me vaške hiše navdušuje že od otroštva. Ko je mislil s svojo, se osredotoča predvsem na klasični kmečki hiši, v hiši, namesto sodobnega vikend slogu. Tipični projekti, seveda, tudi prebolela in študiral, vendar hkrati, sem hodil okoli vaških sosedov, da bi videli, kako zgraditi domove, ki so dobri, in da - otežena. Klasična Ruski Koča je lahko različnih stilov - severni stavba, jug, poleg tega, da ima vsaka regija tudi svoj stil. Tugoles stoji na meji med Moskvo in Vladimir regijah, vendar če se spomnite stare dni, da je rob nekdanje pokrajine Ryazan, in koče tukaj - mešanica Vladimir, Ryazan in Moskvi slog. Približno takrat sem šel pod nadangela, je v Mali Karel je muzej lesene arhitekture na severu, ki vsebuje zanimive primerke ruske lesene gradnje. Izpod Arkhangelsk sem prinesel nekaj tehnik in pravila za gradnjo hiše, ki je prav tako uporaben.

Peč skupaj z stovemaker iz sosednje vasi, ki se nahajajo na priporočila. saj je bila naloga ni enostavna. To bi bilo zaželeno, da se pečica segreje oba na istem delu hiše, stanovanjski in gospodarski, v kuhinjo in hkrati lahko tudi kuhamo. V sobi na ravni standardne postelje je narejena klop, nad štedilnikom - nišo v starih ruskih peči za shranjevanje hrane v obliki toplote. Tukaj je zelo priročno, da dajo na primer lonec kaše. Do jutra se je izkazalo tudi paro in toplo. V praksi se je izkazalo, da je pogosto dal mokre čevlje: ponoči so postala suha in topla, kar je zelo lepo, zjutraj, ko gredo ven iz hiše. Tudi v pečici, da bi dodatno nišo za sušenje mokrih oblačil, je ločen kapuco, tako da vlaga ostane v cevi, in ni šel v hišo. Žganja v peči, v hodniku, ki omogoča, da ne nosijo smeti doma, in ga ne izvajajo v kuhinjo. Pod štedilnik klopi, ki po nasvetu peč-Monter akumulatorjev toplote - posebne sinusov, ki se nabira topel zrak. Zagotavljajo enotne ogrevanja kavči. Kuhanje pa uporabljamo peč je zelo redka, da je precej varnostno možnost v primeru hipotetičnega nesreči s plinom in električno energijo ob istem času.

Hiša živi na treh virov energije - električne energije, plina in trdo gorivo - les. Poleg peči v zimskem času v delujočimi hiša komponente pametnih domov - sistem za uravnavanje temperature v prostorih. To vam omogoča, da program temperature za en teden, vsak dan poročila o telefonu o temperaturi znotraj in zunaj temperature hiše se nadzira na daljavo po želji. Z grelci med tednom vzdržuje temperaturo, ki ni nižji od plus pet, z namenom, da ne bo vlage in zamrznitev hišo, in petek, za naš prihod, se temperatura dvigne na plus dvajset.

Kuhinja vrt imamo majhen, ker nimajo dovolj roke, kako ravnati z njimi. Držite zaradi svežega zelenja. Čebula dobro uspevajo, česen, bučke ni šel, ampak lepo grah. Jagoda je odvisno od leta, pa je levji delež pridelka pojedo divje race, ki hodijo po vrtu, v naravi. Pridite v naših sodnih močvirja, ogorčen, da je njihova blizu prednikov ozemljih in pecelj jagode. Sad nisem načrt, rastemo le jablano, nekateri grmovje ribez, kosmulje grm. Razmišljam, če ne posadili maline, čeprav, po drugi strani pa je dovolj raste okrog v naravi.

Sedaj je mesto v glavnem pojavljajo ne sajenje dela, in drenažo. Zaželeno bi bilo, navsezadnje, njeno malo suha. Očitno, da je treba dvigniti raven tal. Pravzaprav, bodisi trije ali štirje tovornjaki zemeljskih sem prinesel. Od njih bo dobil lep trato pred hišo. Toda najboljši del ostane v svoji izvirni obliki, z močvirskih tussocks, starih korenik. Če ste kopati okrog, in verjetno šote mogoče najti. Zaželeno bi bilo, seveda, vse to je malo za negovanje in race našli svoj prostor za ograjo. Race, mimogrede, ni edini gostje divjih divjih gozdovih. Ne dolgo nazaj, pes našel na parceli divjih pižmovk. Ne upirajo, ujeli, Caged, enkrat zgrajena za dihur. Gost veseljem jedel jabolka, hruške, surove ribe, in iz pasje hrane zmanjšala. Pred odhodom sprosti nazaj v divjino.

Na splošno velja, načrti za prihodnost - veliko. Morda storiti paviljon. Bodimo prepričani, ribnik, ki je zdaj v divje zaraščeno stanju. Morda zavedali svoje stare sanje. Me po potovanju v Krim je zapustil zelo močan vtis iz armenskega shish kebab, ki je pripravljen v posebni jami, na nabodala visijo navpično namesto vodoravno, kot smo vajeni. Morda nekega dne bom šel na kopičenje nekaj takega.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com