ProSadGuru.com

Garden-citat umetnik Dmitry Alekseeva

Video: Okno na morju | Sea Breeze | Izvajalec Karen HOLLINGSWORHT | Okno na morju | HD

Vrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnikVrt citirano Dmitry Alexeyev umetnik

Vsak vrt ima svojo zgodovino in predzgodovino. Kratko ali dolgo, resnično ali izmišljeno. Ta vrt, vam lahko povem veliko zgodb, saj vsakdo, ki pride sem, se prepričajte, da sestavite sami.

video posnetki: "svet distopija" Okrogla miza - razprava o distopije v umetnosti in življenju. #MIXTV

Gostje so pozdravili ne drevesa in arhitekturnih oblik in podob ter aluzij, spomine in ponudbe. Morda na drugačen način in ne more biti na vrtu znamenitega moskovskega umetnik Dmitry Alexeev. Njegov rekord proge osebno razstavo v Galeriji Tretyakov in Arena, delo na filmu obisk dame, Shadow, glej Pariz in umre, popularne predstave, notranje projekte za stanovanjski problem.

In Dmitry domov in njegova žena, Nina, dolgoletni zagovorniki življenja države, če potomci straneh pravljic od bratov Grimm ...

- V vašem vrtu hodiš kot v pravljici. Mossy rotunda s samotni jami, kamnite klopi, antičnih skulptur ... In te nepričakovane hiši, katere arhitektura je značilno za srednjeveško evropsko mesto, vendar ne za vas dopust v bližini Moskve ...
- smo jo položili v sredi devetdesetih - sredi rdeče opeke stavbe. Tik pred tem, da smo postavili gotsko mesto za filmsko senci Mihail Kozakov, in res všeč slog. Medtem ko je v Rusiji zelo všeč Evropi, zato smo se odločili za gradnjo hiše. Medtem ko je zgrajena, vse se nam smejali. Sosedje celo ponudil denar, da smo odstranili ta nered. Hiša je zdelo res grda. In potem nenadoma, v trenutku, je bil lep in ljudje dosegel, da nas za nasvet. Celotno naselje je zdaj kliče svojega Shakespeara, in se je pojavila ob petih drugih tovrstnih objektov.
- In zakaj je vrt začel?
- Na kamnu tudi spredaj. To je bilo darilo rojstni dan njegove žene. Okoli njega zrasel vrtnice.
- Ko ste prišli do hiše, že veste, kaj se bo na vrtu?
- Ne, smo se preselili intuitivno. Sprva načrtovano eno, nato pa še na koncu naredila veliko napak.
- Na primer?
- Najresnejši - drevesa so posadili zelo blizu skupaj. Dokler so sadike majhne, ​​se je zdelo lepo, toda ko so odraščali ... Letos je bilo odstraniti nekaj, preveč zrasla.
- Imate toliko kostanja.
- jih ljubim zelo veliko. To je zelo lepa južna rastlina, in smo želeli ustvariti v zgodovini južne vrtu. Zdaj se bomo zgraditi vrtna uta, posadili trto okoli katerega, kot se je izkazalo, raste tudi v naših razmerah.
- Ne bojte se kompleksnosti oskrbo?
- Nenavadno je, da ne. To je tako kot z vrtnicami. Bilo je veliko lažje, kot so nam povedali. Poleg tega nismo imeli nalogo, da bi design vrt v polnem pomenu besede - z alpskimi tobogani, različnih rastlin. Všeč mi je divje živali, zanemarjanje, Mossy. Ko so rastline posajene naključno in ni vpisan v splošni shemi: Tukaj ribnika na poti, in tukaj magnolije cvetov. Ta pristop, po mojem mnenju, ubije poezijo vrt. Ni občutek naravnosti, pa ni jasno, kje je dotaknil z roko človeka, in kje ne. Želel bi si, da bi bila, na primer, v St Michael. Iglavcev alley tako da zrasel in tako harmonično meša v okoliško pokrajino, ki daje vtis, kot da so drevesa rasla tukaj vedno.
- In ste uporabili nekaj idej ruskih Estates?
- Na primer, klop sestavljeni v St Michael. Vendar pa so bolj zahodno. Toda ruski dvorec stil tako absorbira in predelal! Ruski človek ne kopirati, je vedno počne na svoj način. Da, redno slog, vendar blizu - gredice, travniki, jezera, jabolka in češnje sadovnjaki, udomačen prostor. In naše odprtih prostorov. Zdaj se bomo za izgradnjo verando - sodobno, vendar v ruskem slogu.
- Če ste zgradili hišo zdaj, bi kaj spremenili?
- bi morali uporabiti rusko temo, izdelan v hiši je velik okno okno, trgovina, Resast okraskov, - je zelo lepa. Pravkar smo se vrnili iz Suzdal, sem bil pod vtisom od teh svetlih barv, šali, arhitravi močnih trgovskih ograje. Ne vidim, zakaj naši arhitekti ne uživajo tako bogato dediščino. Zdi se mi, da je vredno vse to parafrazo v moderni vili arhitekturi. Potem bi postal malo vrt, in drugi, s spomini, se zdi Vrubel, musatovskie motive - lila grmovje, veliko bele potonike cvetlični posteljo ...
- lahko Toda medtem ko na vašem vrtu izsledi več prizadevanja za klasične dediščine. Antique prsi in ta ženska glavo, kot da bi iz arheološkega najdišča. Kje je ona?
- delali smo prave ruske mojster kamnosekov. So v kamnu balvani. In velik kamen nihče ne bi premaknil. Nismo vedeli, kaj storiti z njim, in moški na voljo za zmanjšanje žensko. Strinjal sem se. Tako se je zdelo. In starinsko prsi starši mi je dal, ko sem bil še študira na umetniški šoli.
- In to skrivnostno rotunda?
- To je zelo čudno gradnjo. Prej, namesto strehe tam visela svetle tkanine. Toda vsakič, ko smo se zbrali tukaj za veliko kosilo, zagotovo začel dež. Sem imel, da bi streho. Vendar, pod njo je bila vlažna. Kot umetnik rad rotunda, je romantičen in se zelo dobro v stilu zanemarjeno vrtu, pitje čaja s prijatelji tukaj neprijetno. Samo na zelo vročih dni v rotunda lepo in kul.
- Znano je, da se notranjost storiti. Enako načelo velja na vrtu?
- Ja, seveda. In ker ni podobna notranjost, tako da ni podobna vrt. To je vedno prebere individualnost lastnika. Dejstvo, da oseba naredi sam, ne more vedno in prav, ampak to se zavezuje, da osebno prisotnost in karizmo njegovih osebnih napak, čar življenja.
- Ti preživijo veliko časa na vrtu?
- Skoraj sem trajno. Nina in sem zelo rad hodi v jeseni zbirajo listi in spali. Ne pozabite, tako kot Stirlitz? To je posebno zabavo. In imamo zelo lepe meglice ...
- Samo romance in nič praktično? Zelenjavni vrt?
- Seveda. Tam raste kumare in paradižnik. Nina želi, da bi celo kozo. To bo tako malenkosten življenje.
- Toda zima prihaja. Nadaljevanje vaš vrt življenje v tem letnem času?
- zima prihaja k nam veliko gostov, vključno z otroki. Gradimo pravi grad s obzidje in stolpi, izpolnite dveh metrov hrib.
- In na vrtu obleko gor božično drevo?
- Mi visi iluminacije! V hiši in na ulici vsa drevesa jih nujno žarnice. Igrače iz različnih držav in sladkarije. In mi se igra na vrtu. Za nami je novo leto - to je dejanje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com