ProSadGuru.com

In to je tisto, kar živim tsvetochkibegonii

Video: Multklipy - Songs Smeshariki - Bellman in bonehead

royal breskev

Video: 5 najbolj priljubljenih hišnih YouTube - Ivangay in Marian Roe vs. SlivkiShow in Brian MAPS

Dokler sem se naučil skrbeti za begonije ni dovolj časa je minilo. Začetnik, to ni delo, met, .nachinal, dolgo časa ni deloval, vendar je trud in se malo truda! No, zelo veliko sem jih ljubim, ljubim za spopadanje z neuspešni in da je začetek tega, kar dobimo, zdaj želim vzgojiti drugačen. Opazil sem tudi, da ne more dati rostochki- ona verjetno ni lyubit-, zakaj je ubil vse begonki da sem prosil rostochku (non-listavci dekorativny- to so zelo enostavna za gojenje)

Begonije - toplotno ljubeč in svetlobno-ljubeč rastlin, tako dobro razvit le v toplih, svetlih prostorih, ampak neposredno svetlo sonce ne more tolerirati. Kot pravi Queen muhasto, so zelo muhasto, so po volji rastlinjakih.

Karoserija substrat hranilo za begonije, pripravljenih iz mešanice ozemljitvene pločevine z humusa, peska in šote v razmerju (2: 1: 1: 1) - v lonec zagotavljajo dobro drenažo. Trgovina je dejal, da so begonije ne potrebujejo drenažo, ker jih je treba zaliti nižjo namakanje - zato je po mojem mnenju velika neumnost. Begonia je nujno potrebna drenaža in vode, ki jih potrebujejo, da se prepreči sušenje tal !!!! Nega: listavci begonije se ne sme zadrževati v odprtem vozduhe- ne tolerira suh zrak, tako da boste morali nenehno vzdrževati vlažnost zraka okoli teh rastlin. Begonije ne marajo prepiha, pogosto spremembo položaja v zvezi s svetlobnim virom, pršenje (so rjave pege na listih). Ampak za dober razvoj in lep videz od kraljeve begonije potrebujejo ustrezno oskrbo. Še posebej to velja za vlažnost. Vse begonije zahteva visoko vlažnost. Da bi zagotovili pravilno vlažnost je priporočljivo postaviti lonec vlažno Tresetnica ali na pladenj z vodo, vendar tako, da pot ni bila v vodi. Če želite to narediti na pladenj posuto peščene pot dal na obrnjen krožnik.

V skrbi za njo pomeni zmerno temperaturo - poletni Zaželeno je okoli 20 stopinj, pozimi ni nižja od + 15 ° C

Zima Begonia zjutraj in zvečer lahko postavite na sončno mesto za nekaj ur.

Video: TUKAJ Bourgeois značka LIVE!

Med aktivno rastni sezoni rastline dobro odzivajo na gnojenje zalivanje popolno mineralno gnojilo in popravljenega korovyakom- svetlobnih gnojenje begonije izvaja od marca do septembra 2-krat na mesec.

Listnati begonije številni škodljivci, ki so včasih zelo težko zaznati v pestre površine običajno vpliva: uši in ščitkarja, izzove nastanek črne griba- Sipkav chervetsom- dolgonosikom- v rastlinjakih - polži in polži. Trpijo zaradi Begonia plesni, gnilobe korenin in bakterijske mestu. Pravilna nega listnatih lepot, begonije izogiba teh težav.To se imenuje črni žametTiger! Tam je še vedno rdeča, vendar ne cvetijo zdaj.Jaz sem iz njenega otsadit 2 rostochku.To je vse preživele artefakte. Naučil sem se jim zanimatsya- zdaj dogaja, da posadimo drugačna. Zakaj suho cvetje iz kota? Nekdo mi povej?

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com