Imamo zimo! Poklic semidachniki dragi?
Z nastopom novega leta v naši regiji smo prišli hladno, festivali, smučanje še ni mogoča, vendar še vedno grippoz okrepila, ker smo danes, -36 sedijo doma, na ulici, tudi hladilnik jutri zavernet od Nechay narediti varno izbrisati mozaik, razpolagati z ostanki zgodnjih šivanje vaj. Gregory. Leonid Irina mi smo že poročali je malenkost v primerjavi z njimi, vendar je potrebno in pokazati)so bile prišite blazine na stolu, tabureting imenovano tuning ali blato)
dve brisači na stole in tack-vse v državi
take stvari na klopi v čakalnici
Video: dolg pohod Tony in John. 3 SERIES-uho v koči
Ta mat in sidushka na uličnih klopi, dobro, smo vrtnarji ECA, sem osebno načrtovati celotno sezono ležal) se pripravlja na klopi
to je običajno ikeevsky miza je bele barve, za dolgo časa, da deluje. Sem se odločil za nadgradnjo, da je delo v nastajanju, je rezultat po sušenju, lakiranje. pozneje predstava, ampak morda v toliko kot štiri dele njihovega gospodarstva, še vedno obstajajo o tem, da praskanje peresa
To je druga tudi v procesu tuning ali prenehanju.
Za sim otklanivayus je poslenovogodnyaya blues. Želim vam veliko zdravja, ne bo ne potrt, da ustvarjanje in čakati na poletje!
Zdieľať na sociálnych sieťach:
Príbuzný
- 12 Neverjetnih stvari za hišo in vrt z lastnimi rokami: fotoinstruktsii
- Škodljivci kaktus
- Ficus veseli svetlobe!
- Scheffler (Vodenje stam
- Nenavadne gredice v mojem vrtu
- Zima v oktobru: zimushka-zima
- Garden klopi mozaik in kamen
- Vrtna klop
- Vrtno pohištvo: klopi
- Vrtne klopi