Naše rastline - za oči, veselje, radost usta in pesem duše!
Ko v državi, je prišel do mene in mojo hčerko vprašal: "Kaj imamo tukaj raste najbolj uporaben? Daj no, jo bom imel vsak dan, veliko, veliko, in preskrbo z vitamini ne bo bolelo. "
Moje vprašanje je zelo zabaval, in sem prišel gor in ji povedal, da je pravljica in da znake za njo:
"Praznik kraljestvo pod zemljo država, živel korenje rdeče, in tako se je imenoval korenček-Lovely.
Utrujen od sedela pod zemljo, in se je odločila, da gredo videti svetlobo, ampak se pokažejo lepo. Stopila, hodil, in izpolnjujejo svoje kumare, srce hrasta.
On in ona pravi:
- Če se držiš, lepoto?
- Zakaj, bi rad povedal, kaj vse sem okusna in zdrava. Če moram biti prijatelj z mano, potem boste imeli oči sokola, in žametno kožo.
Kumara je bil ogorčen:
- Kako to?! Tudi jaz sem človek veliko uporabljajo. Sijoče lase, bel obraz, močno srce - to je vse zaradi mene! Naj vprašam druge zelenjave.
In so šli na skupaj, da bi ugotovili, kdo je najbolj koristno in potrebno povečanje v državi? Da bi jim izpolnitev je, poper storiti in pravi:
- Slišal sem svoje trditve, in želim povedati, da je najbolj koristno - to sem jaz! V mojem vitamina C, še bolj kot v limone. Jaz in las, in si ogledati, in za kožo, temveč tudi za spomin in dober spanec! To je tisto, kar sem koristen, - je rekel, in napihuje iz prsi.
- Potem pa tekmujejo silushkoy naši, -! Kumara-sečnja kolega dejal.
So potegnil svoj meč in začel boj.
Kumare korenje pogumno pokrito-Fine.
- Počakajte boj! - je dejal mimo Gemini paradižnik, čebula, prijateljem in Pattinson-Baron.
- Prav tako smo vse koristno, če pa začeti borit, ne bo nič dobrega prišel od tega. Naj bolje, da gredo na pametno zelje. Ona in rešiti svoj spor.
Razkuštrana zelenjava šel v zelje kraljestvu.
Po poslušanju argument, pametno zelje pomembna premetavala in jim rekel:
- Nedvomno je vsak svoje dobro in koristno, na svoj način, vendar skupaj bomo prinašajo največ koristi za človeka. Ni čudno, da nas dvigne in neguje vse. Torej naj ne prepirajo, in pojdite na zapadejo v postelji in da si človek.
Na tej zelenjave prenehala prepir, in kumare in korenje celo dobil poročena, na katero slavno plesali vsi gostje in se zabavali. Potem je mladi par odšel na počitek na robu vinogradov, in v enem letu so se rodili otroci. In še naprej zelenjava prijeten oseba bogato žetev vsako leto. "
Hči poslušali zgodbe in tekel, da jedo vse sadje vrt malo po malo. Ampak jaz še vedno vam predstavil drugih prebivalcev naše hiše.
To so običajne paradižniki, ki jih zbiramo v vedrih iz grma še vedno zelena in zorijo dani v temnem prostoru. To omogoča, da rastejo nove paradižnik in drobovja več pridelka na sezono iz grma.
In to je naša najljubša paradižnik - rdeča in rumena. Samo slika z njimi, lahko pripravi.
So zelo velika, mesnata in okusu spominja na lubenice. Do kilogram vsak. Te sorte imajo veliko let. Pustimo jim, da rastejo na grm in dozori na soncu.
Obstajajo karpalnega paradižnik. So dobra za kisanje v celoti. Isti dve barvi - rdeča in rumena.
To je moja hči ne more izbirati, kaj bolje paradižnik.
Letos smo se odločili, da eksperimentirate in posaditi seme čebulo. Presenetljivo je, da je skoraj enaka kot od Seva. Tako, da je dobro vodi, smo se posušijo na soncu.
Mi raste grozdje 4.
Dva izmed njih, temna, smo posadili kot okrasno ob ograji, in kot se je izkazalo, ponujajo tudi sadje, in tako okusna! Stopnje se imenujejo Amur-1 in Tajga. Niso obloga, da jih je pred dvema letoma, majhne potaknjenci, za je bilo drugo leto sadje. Letos so se močno povečala in je dal veliko grozdja. In lepo, in pridelek je!
Eden od zelenih sort, tisti manjši, nas je nekdanjim lastnikom. Videti je bil zelo nesrečen, lahko bi celo rekli, da je na svojih zadnjih nogah. Takoj sem se odločil, da ga oživiti. Pogledala sem za informacije na internetu in presajenih na novo lokacijo v vseh tehnologijah. Velik jamo izkopali, dal plasti gnojila in humus. In leto pozneje je prišel v življenje, in zdaj je zrasla vsako leto nam je všeč velik pridelek.
Hči grozdja samo ne sname!
Poleg grozdja smo rastejo ribez tri barve, kosmulja, chokeberry in so pred kratkim posadili kovačnik. Ribez, da kompote in marmelade, ter od chernoplodki - okusne vina in sadnih pijač dodati barvo.
Lansko leto, v zimskem času sejejo semena remontatnuyu jagode. Spomladi je pristal, in v juniju je dala veliko jagod in sadja pred prvim snegom. Oborožite z njo ne more biti dobra, ker je hitro poje svojo hčerko.
In to je - nov prebivalec naše hiše - borovnice forte.
Njena mati je dal sadike. Ko je bilo sadje, sem se bala, da smo pomešal sadike in je strupen češnja, je bil zelo všeč njim. Potem pa sem prebral o tem informacij rastlin in spoznal, da je bil to njen bližnji sorodnik. Rastlina je zelo uporaben, vendar kako bo žetev, ne vem še.
To buče, bučke, squash in paprika.
Lepo tihožitje in okusno solato v zimskem času!
Veliko letos bele slive in hruške.
Zelje smo posadili nekaj sort: zgodnje, skladiščenje in cvetačo.
Glavna stvar pri pridelavi zelja - dober zalivanje in zaščito pred škodljivci. Za zaščito uporabljamo konvencionalne pepela.
Veliko jabolk letos. In da se ne uniči drevesa, ki jih potrebujejo čas, da naredite varnostne kopije.
In to je, kako se spopasti z letino jabolk.
In to je naš limone. Vse poletje je preživel na ulici, tako da ga je mogoče pripisati tudi dacha Stanovnik.
To je naša najljubša gob iz okoliških travnikov in gozdov - gobe, jurčki, volnushki. Okusnejša trgovina!
In te gobe rastejo v našem mestu, kjer je zrasel kumare. Ali gnoja v tleh je bila goba micelij, ali pa celo oboje.
Nedaleč od hiše imamo zemljo in posadili krompir. Zato je čas, da ga očistite. Za krompir glavna zaščita pred škodljivci in Lopatenje. Znebiti provolchnika jeseni smo zapustili deželo slame past.
Medtem ko ostali krompir čist, moja hči in jaz pripraviti mizo. Tu, seveda, iz svojega vrta.
Uporabljamo ves razpoložljiv prostor v državi. Na ograji raste hmelj in ga naredi pivo.
Naše priprave na zimo.
In to je moja glavna strast - rože.
Vsak cvet fotografija spomin.
Na voljo je le majhen del celotnega lepote.
Za mene, sem ponavadi prinesel štiri P: Sajenje, gnojenje, zalivanje in pletje. Tudi kot pesem izkazalo.
1. Vsaka rastlina ima svoj čas, ko je treba dati. Prav tako lahko vključujejo kolobarjenje in pravilo. Treba je izmenično prostor sajenja in lahko prenosni računalnik za to. In če ste preveč leni, da napišete, lahko preprosto posnamete sliko na mestu pristanka v naslednje leto je bilo lažje zapomniti, kje je bila posajena.
2. obrat, kot vsako živo bitje, potrebuje hrano - hranjenje. In smo v bistvu Hranjenje gnoja, zelo podobno kot ponija. vključeni smo v tla in da infuzijo. Imamo tudi kompostni kup - in trava je, če je odstopila in brez gnojil.
3. Vsaka rastlina svojo zalivanje režim. In moraš spoštovati to, kolikor je mogoče.
4. In, seveda, do postelje ni zacelila in ne zavirajo rast rastlinskih pridelkov, je treba izvesti pletje.
Najpomembneje pa je - to je ljubezen in skrb. Če ste rastlina pripada duši - to vas bo nagradil velikodušno pridelek.
To je vse. Hvala, da delite z mano veselje našega pridelka!
- In imamo en dan hiša zgrajena! Kaj bi morali zgraditi hišo, in da bo v živo!
- 3 Ideje za božično drevo mizo
- Prvi sneg !!!
- Cesar cvet
- Sem hodil, hodil, nato pa je prišel
- Moj okno !!! (rojstni dan samo enkrat na leto !!!
- Korenček čudaki
- Koliko dni po sajenju korenje dvigne?
- Korenček sajenje in nego na prostem
- Pridelovanje korenje
- Nov prijatelj Syngonium
- Moje poletje
- Moj Chamaedorea
- Danes sem bil predstavljen s azaleje
- Parcela s Lyudmila Ivanovna!
- Rešil lepoto
- Jaz že dolgo čakali na to !!!
- Upam, da koča poletje
- Pravijo, da svojo hišo - moja trdnjava, ampak moj vrt - moje duše!
- Srečno otroštvo v državi!
- Juke cvet