Sprostite se in upočasni!
Video: kako začeti in zavora na kolesu
Vsebina
Video: Vlog: Dan za BMX. | Brad :)
Imam v državi je cveti lila, medvejka vzcvetelo - in to je začetek septembra! In skoraj suho pepel listi gorski bili mladi. In veliko okrasne grmovnice začeli aktivno raste spomladi. Toda najbolj nenavadno sem jih srečal v gozdu, ko je šlo za prve gobe. V nekaterih krajih, češnjev cvet! Kaj naj naredimo, kako izpolniti zimo?
Viktor Rukavishnikov, Yaroslavl
Video: Putin: Rusija je močnejša od vseh, saj prav
Ko mimo nedavnih deževja in dolgo pričakovan hladno snap mnogih rastlin so se začeli, da se zbudiš v spomladi in aktivno raste. Smo že govorili o tem. Toda proces se dogaja in prihaja, utrujene poletni vročini drevesa in grmičevje, še naprej "nadoknaditi." In strah pred domačimi tovornjakarjev niso zaman. Ker je pred nami ni storil topla poletja in zime, ki bo brez dvoma. Oslabljene rastline ne bi bilo prav, da pusti v zimskem času in vymerznut.
Moramo aktivno pomagati vrt. Če želite to narediti precej zapletena izključuje vsakršno krmljenje jeseni. Kot je znano, uporabniku prijazen in priljubljen zaradi mineralnih zmes gnojila vsekakor prisotnost dušika, čeprav so v majhnem številu. Ne dušika v kakršni koli obliki! In brez dodatnega namakanja.
Uporaba fosfata in kalijevega gnojilo samo v čisti obliki, v priporočenih odmerkih. Začnite zdaj in bo trajal do oktobra 10-15. To bo v veliki meri pomagalo rastline spopadanje s prezgodnje prebujanje in se pripraviti na zimo. Upajmo, da bo vegetativno postopek ustavi in glavni poganjki odrevesnet časa za zimo. Jesen kar organsko letos bodo morali opraviti čim kasneje. Put konec oktobra - začetek novembra. In najboljše od vsega razprši organsko gnojenje po nastopu mraz. Uporabljajte dobro dozorele kompost. In vzdržijo uporabe svežega, ekološko nepereprevshey.
In kaj storiti s cvetočimi lilacs in medvejka? Za sprostitev in upočasni neželeno rast poganjkov. Young ponudba vejice prischipnite in cvet krtačo bolje odmor. Seveda, naslednjo pomlad cvetijo v jeseni predčasno cvetoče rastline bo oslabljen. Ampak, če bomo lahko pomagali na vrtu danes, rastline preživijo zimo varno.
- Ko cvetenja fuksija domov?
- Gremo v gozd, smo našli glive!
- Kaj Spiro izbrati
- Ko posaditi redkev na odprtem terenu spomladi?
- Moj novi hobi (cvetoče grmovnice na vrtu
- Cvetoče okrasne grmovnice za vrt
- Gojenje paradižnika
- Ash rastlin
- Beluši deljene, pomladiti grm
- Skrb za vrtnice
- Moj kaktus je vzcvetelo
- Saskatoon-berry okusno
- Otroci kaktusov: vzpostavitev in vzdrževanje
- Moj RUELLE
- Pachystachys - poletni obrat
- V pomladnih, obrezovanje grmičevja
- Fotografije in opisi priljubljenih sort medvejka
- In krmo potepuških psov ???
- Znokomtes svoje favorite!
- Lila hiša
- Kako rešiti stebla, listi, če povyali?