Na Škotskem, vroče poletje negovati francoske cvetje
Video: Škotski heather od Riolis. Prijavi 3 + pred
Video: Rože z Riolis. Začetkom postopka
Sončnice dolgo časa obravnava kot sestavni del podeželske krajine v francosko ker Vincent Van Gogh in jih ovekovečil v svojih slikah. Toda zdaj, zaradi podnebnih sprememb, polje sončnic pojavil v bližini mesta Orkney na Škotskem. In so okoljevarstveniki in lokalni prebivalci zelo presenečeni nad tem pojavom.
Sončnična semena posejal na svoji kmetiji področju Richard Herdman, in sedaj so cvetje dosegla višino pol metra. Herdman pravi: "Mi smo dal nekaj kilogramov sončničnih semen zagotoviti hrano za ptice selivke v zimskem času. Kdo bi si mislil, da so dosegli takšno višino! Mislim, da je vse o vremenu, saj je bilo konec poletja zelo vroče. "
seme prodajalec, ki je bil dobavo Richard Herdman, upa: ta dogodek bo navdihnila druge kmete, da okrasite svoje strani s svetlimi barvami. Ob istem času, klimatologinja Ruth Dawkins ni določena tako optimistični. Pravi: "Sončnice krasijo pokrajino Orkney le za kratek čas. Če menite, da napovedi sprememb temperature in padavin za dolgo časa, da raste rože nam ni uspelo. "
- Dekorativni sončnice - sonce na postelji:
- Sončnica - cvet, sledenje soncu sajenje in nego
- Heather
- Heather alportii
- Okrasne sončnice
- Dekorativni sončnice
- Gazania - kos poletne pozimi
- "Sunshine" na ograji
- Impatiens hibrid
- Entourage sončnice!
- Moj hochushki
- Zdravljenje korenin sončnic
- Simbol Škotska rese - grm nesmrtnost
- Meet - Pelargonium sort zvezde s fotografijami in opisom
- Uveljavljeni Van Gogh Sončnice: solntselikie cvetovi in semena so pogosto zaposleni
- Otroci in sončnice
- Gustotsvetuschy heather
- Aretacija okoljevarstveniki
- Ruth lahyu: umetnost cvet urejanje, sem gojil vse življenje!
- "Božično drevo" v francoščini
- Cariniki našli turist v hlače dveh živih golobov