ProSadGuru.com

Fabric cvetje: korak za korakom vodič

Video: Kako narediti dvojno cvet Fabric - DIY obrt - Guidecentral

Fabric cvetje: korak za korakom vodič

Sveže cvetje, je zagotovo ena izmed najlepših stvaritev narave. Ljudje, ki vedo, kako bi cvetje z lastnimi rokami, vključno s tistimi, ki ne bi denar, vedo, kako pozitivna čustva prinaša proces in dobili nekaj zadovoljstva, občudovali rezultate njihovega dela. umetno cvetje To se lahko izvede iz papirja, vosek, tekstil, itd V našem prispevku bomo povedati in pokazati, kako narediti kamelija tkanine.

Njihove izkušnje deliti z nami Michon iz ZDA. Te rože ona osebno pripravljeni za svojo poroko

Video: Cvetje z rokami / Lekcija 1 / Maki (Part 1)

Fabric cvetje

Po branju članek, boste lahko, da bi takšne rože, kot je na tej fotografiji

Orodja in materiali:

• tkanine (100% bombaž, tila ali til)
  • škarje
  • igle
  • navoj (nit se uporablja temnejše barve z namenom prikazati petlje)

Uvod:
Rez tkanine in til (til) smola. Spodnji del venčnih listov mora biti nekoliko daljša, kot je zgornji.

Fabric cvetje

Bodite spodnji del kartici in ne majhno gubo. Kolikor globlje je gubam, bolj dramatično je kot, pod katerim bo "raste" The Latica in izrazna se bo odražalo v cvet. Pridobite namige Michonne: "Prve gube cvetnih listov sem jih najgloblji in kot rezultat je stala moja začetna cvetovi skoraj navpično".

Pri šivanju prvi zavihek: v tej fazi, ne bojte se, da ne pretiravajte s šivi. Notranja cvetnih listov obroč, morajo biti relativno težki. Flower struktura je odvisna od teh šivov, in če bodo zastonj, cvet To bo mehka brez življenja. Na koncu teh šivov bo skriti.

Video: Fabric cvetje

Sew drugega vrtnic: Drugi Latica naj bi "našli" na meji.

Šivanje tretji Latica: Dodam na prejšnje venčnih listov na levi strani (lahko prav - ni važno, jaz sem samo tako prikladno), je glavna stvar, da vsak drugi Latica "našel" na prejšnje.

Peti Petal: Zdaj naj bi se prva vrsta cvetnih listov, da cel krog, glede na to, seveda, koliko ste jih naredili velik cvet. Ne maram, da storijo premalo na sredini, ker potem težko dodati zunanjih cvetnih listov.

Fabric cvetje

Ko se osrednja vrsta cvetnih listov končana, bomo nadaljevali na naslednjo. Namestite novo kartico na zadnji cveta, kjer so prejšnji vrsti cvetovi drug na drugega. Opazil sem, da je oblika cvet je, če dodamo "spiralo" cvetnih listov krog.

Ni zločin v tem, da dodate dodatno kartico na mesto, kjer je bil "beračenje". Včasih rože imajo skrivljeno pogled na dejstvo, da so nekateri cvetni listi bližje drug drugemu kot drugi.

Za cvet je večji in boljši, uporabite eno Petal dveh različnih materialov (na primer, bombaž in tila). Postavite cvetni listi obdelovancev iz dveh različnih materialov enega na drugega in malo drsnika (tako da bo lepše), nato zložite pregib osnove cvetnih listov, namesto, da jo izberete in šivanje.

Center cvet: Morate zapreti vse šive in ustvariti lepo na sredini. Če želite to narediti, bo eden ali dva tkanine kroga (ne prazno pod cvetovi, in vrči!), Ki jih ponovno Zložljiva na pol in pol (dobiš četrt kroga). Zdaj varen v sredini cveta (opomba: vse plasti na sredini mora biti prišita nit!). Všeč mi je, da uporabiti za vmesna krogu barvane tkanine in tila.

Video: Fabric Cvetje :! Kako narediti / Zelo enostavno vaje / Fabric cvetje: zelo enostavno

Fabric cvetje

Zdaj morate skriti šivi na zunanji strani cveta, v ta namen smo vzeli drugo tkanine krog in s pomočjo vroče lepilo lepilo spodaj.

Fabric cvetje

In tako naprej ... in po dolgi noči trdega pregibanja in šivanje, boste imeli celoten travnik lepih tkanine cvetja. In to je vredno!

Prevod: Anna Jurbenko
posebej za internetni portal
vrtni center "Vaš vrt"

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný
© 2022 ProSadGuru.com