Jesen cvetoče vrtnice
Kako lepa jesen vrtnice! Ni čudno, da ta cvet styled kraljica vrta - njegove lepe rože veliko različnih odtenkov plemenito aromo.Vsebina
Ampak, kot vsi kronanih glav so, dvignila precej muhasto: je treba omejiti enega od svojih zahtev do idealnih pogojih bivanja - krivi sami. Vrtnice ne bodo ogrozili, ne morejo niti pomiriti niti prepričati. Če jim je idealna temperatura + 20-25 ° C, v takih pogojih vrtnica vas bo navdušila z bogato dolgi cvetenje.
Video: CHIC FILM "ROSE BLOSSOM" (2016). 3 in 4 serije. Ruski melodrama trendi 2016
No, če je vaša lokalna temperatura v poletnih mesecih še vedno pod to raven, ampak če je zgoraj, po mojem, lahko cvetoče vrtnice uživate le v jeseni na trenutke.
Samo v jeseni, ko temperatura pada, vlažnost pa višja, vrtnice pokažejo svoje cvetove v vsej svoji veličini.
To je, kako živimo: poletje zmanjšati brsti, ki so vzcvetelo zjutraj in zvečer skoraj umrla, uvela vročino in posuši z vročim zrakom
Vse se in rastline, in cvet pridelovalci, ki čaka na padec, njen dolgo pričakovani kul in deževno.
Takrat cvetenja vrtnice videti res kraljevsko!
Video: Jesenski potaknjenci vrtnic. Mi izvesti poskus
Nikoli ne veš, kako dolgo "indijanskega poletja", ko so prišli do prve zmrzali, vendar tudi v teh kratkih trenutkih povečal čar s svojo izredno lepoto.
Danes, 20. novembra dan 9 noči 4, in na vrtu kraljice, se zdi, in ne mislim, da se upokojijo!
Vrtnice
Prvi cveti - kako srečno!
Cvetenja
To aristokratski vrt - plezanje vrtnice
Plezanje vrtnice v mojem vrtu
Vrste vrtnic
Vrtnice v mojem vrtu
Plezanje vrtnice
Kako rastejo vrtnice
Stalno cvetenja vrtnice
Sajenje in skrb za vrtnice
Skrb za vrtnice