Modest melkotsvetkovye krizanteme
To jesen, zahvaljujoč prizadevanjem Ljudmila Uleyskiy, imamo veliko občudovali čudovite cvetoče krizanteme za Nikitsky botaničnega vrta. Veš, tudi kot nekaj, kar neprijetno napisati post o svojih skromnih barvah. Vendar pa so se junaško raste na vrtu blizu apartmaja v mestu in to je pravi okras. Na žalost ne vem imena sort, vse od teh iztovarjanja - rezultat izmenjave med rastlinami, ki živijo v bližini pridelovalcev navdušence)Tukaj so te lepe lepote sprva bela. Potem cvetni listi postopoma pridobi rožnat odtenek. Starejši cvet, temnejša roza barve.
In tu je še en "cvet kameleon": ko cveti - rumena, kmalu postane preveč rožnato "blush".
In ta sorta ni dovolj močna cvet stebla. Ko cveti v različnih barvah, pod njihovo težo, padejo na tla.
Cvetovi te sorte so preproste, a zelo lepa barva.
Pojav te rože na moji gredici sem bil zelo zadovoljen. Za naše vasi krizantemo s svetlo rdeče - ni pogost pojav!
Čiste bele krizanteme cap izgleda precej dobro, v skupini)
Še posebej mi je všeč nizko stopnjo: ne vložijo, kompakten videz in lokacij malih postelj.
V tej fotografiji - eno izmed postelj okrožnih policije. Pogosto sem šel tu in vedno sem se spraševal: koliko barv hkrati, da se raztopi v grm (v ospredju)?
Skrb za krizantemo doma
Krizantema: opis, razmnoževanje, nega, sajenje, uporaba vrta, fotografije, sort in vrst
17 Imenovane krizanteme Jesen Ball
Krizanteme v Sevastopol
Cvet krizanteme
Bicolor Krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
Orange Krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
Poslovilni ples Jesen Ball krizanteme za Nikitsky botaničnega vrta (Krim
Predstavitev razstave "Krizanteme Jesen Ball 2013" Nikita Botanični vrt
Velike krizanteme
Čar krizanteme: varstvo, gojenje
Prostor za krizanteme
Krizanteme v mojem vrtu
Nega velike krizanteme