Modest melkotsvetkovye krizanteme
To jesen, zahvaljujoč prizadevanjem Ljudmila Uleyskiy, imamo veliko občudovali čudovite cvetoče krizanteme za Nikitsky botaničnega vrta. Veš, tudi kot nekaj, kar neprijetno napisati post o svojih skromnih barvah. Vendar pa so se junaško raste na vrtu blizu apartmaja v mestu in to je pravi okras. Na žalost ne vem imena sort, vse od teh iztovarjanja - rezultat izmenjave med rastlinami, ki živijo v bližini pridelovalcev navdušence)Tukaj so te lepe lepote sprva bela. Potem cvetni listi postopoma pridobi rožnat odtenek. Starejši cvet, temnejša roza barve.
In tu je še en "cvet kameleon": ko cveti - rumena, kmalu postane preveč rožnato "blush".
In ta sorta ni dovolj močna cvet stebla. Ko cveti v različnih barvah, pod njihovo težo, padejo na tla.
Cvetovi te sorte so preproste, a zelo lepa barva.
Pojav te rože na moji gredici sem bil zelo zadovoljen. Za naše vasi krizantemo s svetlo rdeče - ni pogost pojav!
Čiste bele krizanteme cap izgleda precej dobro, v skupini)
Še posebej mi je všeč nizko stopnjo: ne vložijo, kompakten videz in lokacij malih postelj.
V tej fotografiji - eno izmed postelj okrožnih policije. Pogosto sem šel tu in vedno sem se spraševal: koliko barv hkrati, da se raztopi v grm (v ospredju)?
- Skrb za krizantemo doma
- Krizantema: opis, razmnoževanje, nega, sajenje, uporaba vrta, fotografije, sort in vrst
- 17 Imenovane krizanteme Jesen Ball
- Krizanteme v Sevastopol
- Cvet krizanteme
- Bicolor Krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
- Orange Krizanteme Jesen Ball botaničnega vrta Nikitsky
- Poslovilni ples Jesen Ball krizanteme za Nikitsky botaničnega vrta (Krim
- Predstavitev razstave "Krizanteme Jesen Ball 2013" Nikita Botanični vrt
- Velike krizanteme
- Čar krizanteme: varstvo, gojenje
- Prostor za krizanteme
- Krizanteme v mojem vrtu
- Nega velike krizanteme