Vse v življenju - na bolje!
Video: Vse v življenju je HD (1998) indijske kinematografije
Vsebina
Video: Naj rečemo - v sezoni: vse bolje. Sprostite od 30.06.2016
In ti vstati ob zori in oditi iz vrta z zahoda in delo ni zmanjšala. Grass - kot začaran, dokler ena ima en rob parcele je vypolesh spet narosla! Kdo cev zelenjava - da se zavedam, koliko časa in truda je potrebno! Kaj sem jaz? In poleg tega, da se pozornost osredotoča na vrtu, govorim o cvetja, zlasti že blede malo pozabljena. In to je tisto, kar je prišlo iz nje!
Ponavadi skušam le odrezati cvet stebla, rastline niso zaman preživel sile pri oblikovanju semen in za dobro urejene videz cvet posteljo. Razen v primerih, ko so semena sem potrebujejo. In ta čas, vesel, da je vsakdanje skrbi ni mi dal časa, da bi prekinil cvet stebla v vetrnice gozd! Nikoli nisem videl njen seje svoje seme in je bil dobesedno očarala s temi prozornimi oblaki. Nisem jih zmanjšati, čeprav sejejo, da je tako lepa!
Video: Neverjetno motivacija - lahko vse, kar je treba spremeniti na bolje !!!!
Zdaj moja jutranja kava pijem ob zori v jas lesenih vetrnic, občudovali bežen čar njenih dolgih puhasto oblačilih, ki plujejo in se uvrščajo ob najmanjšem dih zraka. Od časa do časa se seme z parashyutikom ločen od svojih tovarišev in svetlo puh, žarečih v jutranji svetlobi, gre iskati svoje mesto pod soncem ...
- "Broken Heart" Jeanette
- Kalanchoe, ki je res želel živeti
- Novi tujci
- Syngonium nikoli cvetenja
- Vetrnice - moja ljubezen ...
- "Stone cvetlični vrt za svojo najljubšo lilija"
- Zvonovi - nezahtevne in elegantne rože
- Colorado beetle napad, dokler ne da žvečiti v naših vrtovih
- Nova kolekcija cvet
- Pravilna skrb za sobne rastline
- Moj gippeastrum
- Alstroemeria - skrivnostni cvet
- Begonia cvet - moja zgodba
- Nega in razmnoževanje geranije
- Amaryllis
- Dolgo pričakovani hochushka - Dendrobium!
- Hibiscus-Skozi trnje do vrtnic
- Dolgo pričakovani presenečenje Cattleya
- Lobelia sadike brez težav
- Anemone gozdne re-cveti v oktobru
- Flower bučna sorte "mace"