Trebuyutrebuyu naprej !!!!
No naprej ???
Začel bom danes z zgodbo, ki vam bo povedal, o najbolj nezahtevne rože moje okensko polico. Ker je potrebno, da bi sedel doma, sem se odločil, da se sprehodite do matere na delo, in zame deluje v gouchrezhdenii.
Video: Zahtevam nadaljevanje pojedina!
In kot sreče, bi ga imeli veliko različnih rastyuh, z veliko, včasih zelo velike. No, hodim gor in dol po hodnikih bdi kar želim ... in mi je treba vse, kar imam v glavi shemo kraje pomikanje, saj chiknut, da nihče ni opazil, in ljudje, ki volne vse naprej in nazaj ... No, všeč mi je show " My Fair Nanny "... naslonil na steno, kot da vytryahaya" pesek "iz baletnih stanovanj, drugo roko vleče šopek zelo lepo cvet s temi poslikane listi, kot da na zelenih listov razlila bele barve ... snip s škarjami, ki mimogrede nosim kot Irulchik vedno denarnica, ampak seveda pre-NE jih remestiv v žep svojih kavbojk. In za njuhanje, da njena mati v pisarni, kjer ni kamer in mimoidoči, kjer pa me je pozdravil okroglost svoje matere oči in ust, od koder so "ti sbrendila?" ... Ja, jaz sbrendila "... in začeti s čisto vestjo pakiranje rastlin v vlažno vato tako da ne usahne domov. Torej, tukaj je moj prvi kraje, in morda ni zadnja ... Syngonium, tako da sem ga kupil in sedel v najlepši v tem času pot (foto delavce zgolj za umazanih oken in policah ....) Okoli maja 2011
To je po 3 mesecih ...
In smo že po 1,7 letih Zdaj smo spanje in ne rastem- čaka na pomlad.
... spremenilo? Seveda ja, postane lepši. Ostanite doma blazine mislim ... ... odpiranje klic ... mama stoji z zanimivo škiljenje "Ali ste mati na sodišču potiska ... da krekerji želel Omalovažavati?« Sem v šoku ... mislim, no, vse, kar je verjetno nekdo videl, nekaj razume-glasom mati! To je torej zgodba ni končana, saj prihajajo moja mama, šokiral s tem, kar je njena hči "sbrendila" Na koncu dneva sem odpeljal dokumentov na banko, kjer je spoznala čuden primerek zelene sfero v obliki sveč z lepo puhasto cvet ... brez obotavljanja mi mamulki ... Chick ... in prekinila ... Kot črno ogrinjalo v noč ... za mene. Odpre torba je nekaj zelene barve, podolgovate, elastična, ne bodičasto ... mislim, da kaktusa igle, ki ostajajo v sluznice vrečko ... ampak ne, to ni bil on, ampak iz te družine. Tara ta ta ... Drumroll ... .Krasavitsa Stapelia,Slike žal ni majhna, vendar je bila soplyushkoy tri svechechki (foto prilozheno- pozimi 2011, drugi v aprilu 2012, kjer., tudi, zadnji dve je decembra 2012)
Z neizkušenosti in neznanja opredelitve, temveč se opira na intuicijo posadili sadike v zemljo, ki je bila v času, dodajanje peska vrt, ki je skrbno presejano skozi sito. Dodana kot finih drobtin ... Ne vem, kaj je verjetno opeke, to je vse isto vrt v ... Oče graditelj in to dobro tam z Dovolin.... Izdelava drenažni sloj, dovolj veliko .nu ... z upanjem, da še vedno ne ... Fracture sedi stebla pokrita z zemljo, razlito zemelku ... in pozabil na štirinajst dni, tako natančno postavite na okensko polico, kjer je sonce zjutraj ... In kaj misliš smo izgubili? Ne veš ... Mi smo živi in smo zdaj devulya z velikimi kodri, da je ljubeč ljubico vezi gor, in talnih pragov zasedajo.
Video: Zahtevam nadaljevanje banket
Greš na cvet leta v jeseni, vendar nisem gledal moja mačka zlomil vejo, ki naj bi bil cvet (obvestilo rana mora-desno) ... Sploh ne vem, kaj je barva ima, jaz samo vem, da se barve frotirja in škrlatna-co besede moje matere. Z vašim dovoljenjem, da povzamem, vsi njihovi cvetovi navijali neposredno v zemljo, ne da bi v rastlinjaku, brez bobnov in pospeševalcev rasti, vedno pravijo Scion "Hočeš živeti, živeti. Ne, ker je umrl takoj, brez mene in jaz trpijo "Hoti so verjeli ali ne, ampak, ki je ulovil in še vedno živi v deteljo.
P.S-hvala za vašo pozornost, bomo nadaljevali kasneje. glede Catherine
- Raj na okensko polico !!!
- Legenda Zimzelen
- In spet o Chlorophytum
- Rad bi se ponašajo
- Moji otroci
- Spoznajte novinci
- Kot sem iskal denar drevo rastnimi na
- Cycas, ananas in še veliko več!
- Lubenice doma
- Beluši deljene kako rastejo?
- My Fair Hoya