Presajanje orhideje Phalaenopsis fotografijo z delom 2 (presadka
Pozdravljeni vsi !!!To me je še enkrat. Sem še to temo, presaditev naših najljubših orhideje. Za začetek, dekle, sem imel dolgo in skrbno preučiti lonec, v katerem prodovat Orha. Vse, kar je ostalo dejstvo, kot da je ta pot primerna, ali zahtevajo drugo
Nisem se odločil, da moti ugibati, in preidemo na posel, in da bi lahko šel naprej in izvedeli vse, saj je bilo mogoče dolgo ugibati. In koliko normalne korenine, in koliko zmanjšati (če ste nenadoma gnilo), nisem vedel. Jaz sem že vpijejo korenine, da bi pre orhochku piti in ga bo enostavno, da ga odstranite iz stare pot. Sem tipkal v ponev z vročo vodo in ga v potopiti, pustite, da se namaka pol ure iz lubja stare trgovine
je to dokaj enostavno, malo masirati (pozhmyakala) pot, speremo pod tekočo vodo čisto, vendar brez fanatizma, tj ostatochki malo skorja ni prekinil s koreninami, je edina stvar, ki je dobra otkovyryat, tako da paralon ki je bil red. To so koreshochki bila moja orhochki, je celo nič)))
Te korenine, ki so bili znotraj in niso dobili luči, seveda, je bilo lažje, ampak to je v redu, vendar je bilo gnilovatye in dryish
za takšne postopke, sem določeno orodje. Posebej kupil nož, kaj ne bi ravnimi rastlinskega tkiva in cut ne potrebujejo
Sem ga šelestele s skalpelom na bodice, odstrani vse, kar zbuja sum, vendar ne toliko, da sem se obrnil, da je sumljivo
Seveda prahu oglje vsi odseki, ki niso bile nobene okužbe v prihodnosti
Dokler sem se posuši, sem vzel lonec. tj storiti več stranske luknje, po nakupu nekaj kosov naredili previdno, saj preprečuje korenine, in zdaj nič preprečiti tako naredil luknje okoli oboda lonca, ki niso vključeni samo zgornji del, da je bila ona gostejša in lažje priti ven iz loncev. Izkazalo se je, na ta način
So tiho sem dobil to na naborchik za nadaljnje presaditev
Vzela lonec in jih na dnu skorjo grobe frakcije, neke vrste drenažo
Potem, pre-mešani premog s plitvo skorjo, napolni svojo pot na 1/3.
Video: Najboljši način za orhideje sejanje Phalaenopsis 2. del
Sedi udobno Orkhu in ga začeti, kot če kapljicah tresenje lonec, ki se uporablja za lubje zabitih
Mislil sem, da bi bilo veliko težje, vendar je bila skorja ni preveč slabo in zgostijo zapolni praznine
Tukaj je, kaj se je zgodilo. Nastop vseh mojih obrti
Zdaj pa kažejo, za primerjavo, kako iskati sveže lubje, kot tudi trgovine. Ko so bili dani ob zelo osupla zaradi teh neskladij. Trgovine, v ozadju njegovega lubja, pogled na vse gnilobe.
Zalivanje orhochku še ne bo, ker je napil, ko ga vzamete iz lonca za pol ure, in ta teden je dovolj. To se je končalo presaditev. Če se nekaj ne da reči, dekleta.
Se nadaljuje ...
- Presajanje orhideje Phalaenopsis doma
- Presajanje falinopsisa
- Presajanje Cymbidium
- Presajanje orhidej v košarico
- Delitev Phalaenopsis
- Dolgo pričakovani cvetje Wanda za novo leto!
- Kako je presaditev Phalaenopsis
- Phalaenopsis orhideja mini
- Presajanje Phalaenopsis
- Presajanje ludizii
- Ko zalivanje orhidejo po presaditvi?
- Lahko saksiju orhideja razcvet?
- Ali moram na vodo orhidejo po presaditvi?
- Presajanje Phalaenopsis
- Zalivanje Phalaenopsis, presajanje, gnojila (P2
- Skrb za Phalaenopsis orhideje vrste
- Zalivanje orhidej Phalaenopsis
- Moja orhideja reanimashka
- Orchid norost!
- Moja prva orhideja težko začetek
- Phalaenopsis transplantata orhideje