Cvetje in kamenje
Jaz sem pripravljen za uporabo v vašem vrtu kamnov. Všeč mi je, da jih kombinirati z različnimi rastlinami za izbiro in združiti. Kot take, rockeries (skalnjak, ali diapozitivi) nimam, ampak v različnih delih vrta je majhen sestava. In včasih učinek kombinacije kamna in rastlin je povsem nepričakovano. Tukaj, na primer, kamnokreč senco.Vsebina
To samo po sebi je zelo lepa - in pisano listje in občutljivo cvetje na visoki cvet stebla. Toda kontrast grobo teksturo kamna z tankih vej in majhnimi cvetovi izkazalo, da je popolnoma omamljanje.
Video: Alexander Dyumin - Cvetje iz kamna
Izkazala za zelo harmonično kombinacijo granita boulder z izrezljano listje astilbe.
Video: Soba cvetje: Živi kamni. Lithops cvet
Bolj hladno in močne, toda ne manj elegantna sestavek dobimo z velikim sivo skalo in praproti.
Fascinantno pogled med skalami cvetočih bush Ushkova jeglič. In tudi ko je bud, njegovo nenavadno gosto listje z svetlo sivo patino je v harmoniji z okoljem.
Puhasto zelena cipresa mleček koristi kombinacijo kamnov. Ta kombinacija, poleg tega praktično: Euphorbia preprečiti kamni rastejo agresivno oprijemalne cvet.
Zgodaj spomladi in pozno jeseni, ko je rastlina še vedno zelo malo, ali pa so zbledele, kamni solist na odprtem skladb.
Video: Phool Aur Patthar
In na skalah pod grmovjem in visokimi cvetje v sončen dan, si lahko ogledate na bizarne in nenavadne senco.
Video: ALEXANDER Dyumin - CVETJE IZ KAMNA
Razumem Japonce, občudovali kamen ... Celo v normalnih videza skal skriva izredno lepoto. Vas prepričali? ))
- Lithops na podoknnike boljši od Lithops fotografijo!
- Lepa rastlina - Azalea soba
- Litops- živi kamni
- Lithops živo skalo na dnu morja?
- Geranium modro-sivo ali sivo ali Pepeljast
- Lithops živi kamni
- Sestavki iglavcev
- Deutz grobo
- Lithops
- Astilba
- Sorte astilbe sliki raste astilbe
- Lithops, ali živi kamni. Nega Lithops
- 11 Ideje uporabo kamnov na vrtu