Rusija vrt: vrt v predmestju Elena Zolotareva
Vsebina
Video: sejati paradižnik na sadike. 2. Postopek sajenje. Vrtnarjenje
Elena Zolotarev - lastnik vrta v vasi škrjancev, Moskvi regiji. Na parceli 7,5 hektarjev postavi hišo, pritiklinami, vrtno pohištvo, okrasni ribnik in bazen, savna in manjši zelenjavni vrt. Štirideset let, od leta 1969 Zolotarev družina je uspelo ustvariti nekaj na vaši strani, vendar zelo udobno vrt.Video: sadike iz vrta Rusije
Elena pravi:
Moji starši so začeli ustvarjati ta vrt v sedemdesetih letih. Medtem ko je bilo stroga navodila o tem, koliko naj bi se povečal na področjih, v vrtnarskih združenj. V skladu s temi zahtevami, starši posadili jablane in sadnih grmovje, a sem in lepoto - barve nafte. Ko je prišel Komisija - za štetje koristne rastline. Izkazalo se je, da so malo, pa smo začeli krivi za neučinkovite rabe zemljišč. In potem za to bi pomenilo, da območje. Starši se morajo zavedati časa sto grmovje glog žive meje in jih prosili, da računajo. Skupaj sadje izpolnjujejo visoke provizije. Torej naš vrt glog rešil težav.
Let je minilo, in nenadoma sem si želel, da bi naše mesto res lepo in udobno. Sem aktivno prevzel delo, in ... mi ni uspelo. Vse, kar sem naredil v prvem letu, je bila neprivlačna: delo z rastlinami ni imel izkušnje, znanje - ne. V zimskem času, ko ni bilo več časa, sem sedel na posebnem literature. Ponovno prebrati goro knjig in revij o cvetje, vrtno načrtovanje, alpskih diapozitive. In veseli pomladi. Začeli smo, da pridejo prvi poskusni ideje. Ogromno pomoč in podpora, ki jo moj mož - brez svojem vrtu ne bi bilo tako lepo. Naša spletna stran - skupno ustvarjanje.
Ko smo začeli pretvorba na vrtu zrasel dve zeleni in dva modra prehrana, kostanj, Žutikovina, mock oranžna, jabolko in jagodičja grmovje. Štiri pojedel na majhnem prostoru - to je pretiravanje, ampak imajo roko, nihče ni vstal. Velike smreke so zelo lepe, v vročini zagotavljajo senco. In naš novi vrt imel, da se prilega v obstoječo krajino. Seveda, v čisti prostor za ukrepanje lažje, če pa se odločite za remake stare vrt, ne mudi, da dela z velikimi drevesi, poskušajo ustvariti za njih vreden nastavitev. Čeprav nekaj jabolčnih dreves in grmovnic smo imeli še vedno treba opustiti. Na jelke smo odreži spodnje veje. Pod eno izmed njih določi skalnat grič, osnova, ki je znašal brinjem. In pod modrim smreke na hribu in posadili svoje rastline.
Sprva sem cut vse bledenje barv, poskuša ohraniti gredicami v popolnem redu, ampak nekatere kopije začele padati - na primer, zvončica. Sčasoma sem spoznal, da ni vse rože, želijo, da raste do točke, ki sem jih vzel. Ampak, če ne odreže popki in dal rastline setev, kasneje pa se kalijo in rastejo povsod, kjer jim je všeč. Poleg tega je sveža semena zvonec, Delphinium in mnoge druge rože kalijo veliko bolje kot trgovina kupil. Postopoma, rastlina postane bolj in bolj, in imate samo izbrisati tiste, ki ne ustrezajo v krajine vas spočet. In ostalo, da raste na izbranem mestu so najbolj uspešne. Na primer, zvonci pogosto naselijo v razpoke med kamni in kamen naplavin.
Nahaja se pod borovci gredicami na, sem se srečal z nekaterimi težavami. Prvič, gosto veje ne omogočajo dež kapljic in rastline je treba zalivati bolj pogosto tukaj. Drugič, da so še vedno začeli vihra v nekaj letih. Dejstvo, da je površina koreninski sistem smrek prežema mehko zemljo in izbere hranila v cvetje. Zato so nekateri obrati sem zdaj dal v lončkih in jih izkopal v zemljo na hribu. Druge barve so zadovoljni z jutranje tekočih kompleksov gnojil večkrat čez poletje. In izpolnjujejo obilno cvetenje in lepo listje.
Pahnila Opravila v čudoviti svet rastlin, sem ujel strast za vrtnarjenje, iz katere je mogoče, da si opomore. To je večno. Najprej sem spremenil svoj vrt, nato pa je bil presenečen, začel opažati, da mene in moje dojemanje lepote vrt spremenil. Prvi postelji sem svetle cvetoče rastline (potonike, vrtnice, delphiniums), In potem je postalo vse bolj ceniti tiste, ki ostanejo dekorativne v vsej sezoni. To kamnokreč, šaš, mlada, iglavcev. Pred kratkim moja strast - gostitelji, Heuchera in lungwort. Imam majhno zbirko. Vendar pa je v gredice, zasajene z več priti, nekateri gojimo v shkolke in nato vsak poberem dostojno mesto. Dekorativnolistnyh otoki z nizko-ključ, vendar zelo elegantna.
Ideja ribnik, bazen nastala po naključju. Izvir površina je bila precej mokra. Po smeri tokov, smo opredelili najnižjo mesto. Poleg - kopeli, in hišo zapre ta prostor od nepotrebnih pogledom od ceste: kaj je potrebno za bazen. izkopali smo jamo s stopnicami iz opažev, ki se uporablja za dobiček opremljanje in napolnjena z betonom. Robovi okrasite z naravnim kamnom in kamenčki. Za uporabo ribnik za kopanje, je imel ne le za uporabo kemije za bazene (belilo in priprave pred algami), ampak tudi za vzpostavitev sistema filtra črpalke. Ker te naprave na vrtu videti tujec, jih skril v kupček kamenja, na katerih teče voda, ki prihaja nazaj v ribnik. posadili okrog Ligularia, praproti, lilija. Prvič, število naraslo krasnolistnyh lešnike, vendar jo je bilo treba presaditi, saj je listavci grmi bolje, da ne posadimo na obali. In voda na prostem se segreva hitreje. Naš ribnik je postala priljubljena počitniška destinacija: v toploto lahko tukaj dip, in po kopeli. Izčrpavanje vode v jeseni, spomladi, smo ugotovili, da v celoti. Bil je zelo dobro izsušena mesto.
Video: Gradnja hiše brez začetnega kapitala // FORUMHOUSE
- Dal bazen
- Proizvodnja oreh v sredini voznega pasu
- Vrtno pohištvo v "novo linijo": ženske - stoli, otroci - gugalnica
- Kaj gnojilo za oploditev sadike po kramp paradižnik?
- Tulipani fotografija, ki spominja na otroštvo
- Slive je okusno slive
- Zgodnji paradižnik
- Razlik sajenje jagodičja grmovje
- Gojenje stonecrop
- Gojenje Hawthorn v mehkih pogojih na severu
- Postavitev plot
- Pogoji za postavitev pritiklinami na parceli
- Rusija vrt: vrt Catherine Barinskaja
- Nasveti Helena Zolotareva
- Kako ustvariti projekt
- Zemljišča se ne amortizirajo nikoli v Moskvi!
- Jaz sem štetje dni do pomladi
- Drevesa Buketnye sejanje
- Poletni dan v očeh otroka na državo,
- Mamin sanje
- Milijon rdeče vrtnice v vasi