Henry lilija rose
Video: Tiger Lily
Vsebina
Lansko poletje, zbiralec zanimivosti mi prodal krog temno vijolično žarnice velikost moškega pest. Odrasli lilija žarnice te velikosti lahko doseže 20 cm v premeru. Lily Henry ne le ne boji prisotnosti apna v tleh, vendar manj razvita v odsotnosti slednjega, in rad humusom bogata rahlo zemljo.
Video: Tiger Lily noge. Beaded lilija. del 1/3
. Pred sajenjem mora tla izkopati do globine 35-40 cm V težkih tleh dodati peska in šote, v luči - šote, in poleg tega, se prepričajte, da mulčenje in velika pest pepela in kostne moke v žarnico.
To poletje, je Lily Henry zrasla! 50-250 cm visok, z močno, rahlo ukrivljen gosto listnato izhaja, temno zelene barve z rjavimi pikami, ki sem tie do bambusa palico. Na vodoravni dolgi (8-20 cm) pedicels pogosto dva povešene, cvet izmenično spusti.
Video: Milijarder Henry Kravis na Private Equity, vlaganje in KKR
Zlatorumena kožica oblike turban, so zbrani v širjenje socvetje 15-20 cvetja. Lily cveti v avgustu za mesec. Sadje - sferične kapsula.
Lily Henry Hardy (ter celo zime na severozahodu Rusije), s semeni in žarnice razmnožujejo, otroci (so maloštevilni, se oblikujejo na podzemni del cvetoče zadel).
- Euharis (Amazon lilija cvet pojav!
- Lily za silijo vrta ali houseplant
- Nega lilija
- Lilija
- Lilije žalostna zgodba
- "Jaz sem okenskih lilije"
- Nymphaea ali Tiger Lily
- Moj Tiger Lily
- Učinkovit način za lily vzrejo
- Ko presajenih lilija
- Precej lilija
- Lily - metod reje