Spontana preizkusa Viols
Video: Eksperimentirajte z barvami foamirana Kaj se bo zgodilo cvet foamirana če opere
Vsebina
Video: Del litje vab. Eksperimentiranje z barvami silicijevih vab
Pod snegom, so šli v cvet, in tukaj, kot smo lahko videli, da jih ne bi bolelo :) Ne uniči sposobnost preživetja obrata niti otoplitvijo decembra ali sledijo jim januar zmrzali. Niti sneg niti led ne postane ovira, in toplejše - sočne mladi listi so bili pripravljeni na svetlobo.
Takoj zasvetil misel: moramo poskusiti korenin vtičnice, v kombinaciji z dolgo plazeče zadel. Moram reči, da sem v spomladanskem viola plastenjem uspešno vzgojila prisypaya tleh poganjke, in nato ločevanje zakoreninjene rozete od matične rastline. Ampak tukaj je, da jih ločite pred navijali nikoli poskusil.
Toda, kaj smo izgubili, in zakaj ne bi poskusili? :) Said - storjeno. Oskubljene nekaj močnih prodajnih mest prinesel domov:
posode pripravljeni za sejanje (skodelice iz jogurta s perforiranih dna) in jih napolni pripravljeno mešanico prsti, kot vedno velikodušno dodal hidrogel pripravljena in zaljubljen potaknjenci. Stisnjena tla, dobro zaliti
Video: Galileo. Eksperiment. mešanje barv
Potem zgradili mini-leglo, pokrita sedežev jasne plastične lončke in jih postaviti na polico pod fitolamp:
Večerni pogled: v celoti odmrznjeni listi so veselo, sveže in Kripen'ka :) Kaj misliš, da bo koren? Morda nekdo poskušal širi violo tako? In ste preživeli doma, nekateri poskusi z rastlinami? :)
- Poskus je bil uspešen!
- Me veseli!
- Cvetje v mojem razredu
- Živijo sami!
- Kako podaljšati cvetoče Viols
- Privlačen oči
- Zima - vprašanja časa, pomlad - čas za odgovor
- Aglaonema kopel in pralnice dan 2
- Bolje pozno kot nikoli!
- Krompir eksperiment
- Viola vitrokka, preseneča s svetlimi barvami
- Pridelovanje viola na vrtu
- Bele kroglice Viburnum buldonezh
- Gloxinia - odlična dekoracija za vaš dom!
- To edinstveno podlesek!
- Salvation matere Zamioculcas
- Nevidni teme: cvetlični parcele od rezidentov myfl
- Amaryllis? Hippeastrum?
- Jasmin Gardenia
- Kako lahko rastejo iz semen petunije?
- Kalotsefalus