Jesen cvetoče regratove lučke
Video: | Opremite AUTUMN CAFE | # Dandelion TV
Vsebina
Video: Top sort.Uhod sadno drevje med tsveteniya.Salat regrata
V njej imamo najljubši travnik - veliko praznega prostora med drevje in grmičevje v toplejših mesecih, smo želeli, da se organizira mini piknike), v osrčju jas raste ogromno, zelo stare hruške-wildings. Spomladi tega travnika je prekrita s cvetočimi regrat - nepopisno lepoto! Danes smo videli tudi ta čudovit rože! Ampak so tako majhne! Če se spomladi na višino doseže 15-20 cm, na enem grmu deset barv, zdaj pa je na drobne rože, komaj doseže 5 cm v višino. Ampak še vedno, da so izredno poživijo splošen pogled na jasi, če je pomlad smo tkane vence na glavi, vendar danes ni bil dotaknil sam regrat. Naj cveti! In vsi smo dobesedno očarala hruška - it izredno lepe jesenske barve listov!
Video: Zdravilne lastnosti regrat cvetje kontraindikacij
Mati narava res ljubica: otroci mi je prinesla desetine odpadlega listja in vse so bile pobarvane v različne načine! Res sem želel posneti fotografijo vsakega, vendar je bil omejen z dejstvom, da sem izbral nekaj najbolj spektakularno, razporejeni okoli njih za streljanjem regrat foto) en sam list papirja, tako navdušil, da je vzel s seboj mirujoče slike - osupljivo lepa barva! Prijatelji! Pokažite svoje lepo jesen, ker obstaja toliko res lepa jesen kulise!
- Regrat
- "Straaaaashno" lepi tulipani
- Jesen cvetoče vrtnice
- Prvi regratove lučke - ne za lepoto!
- Norveška javor jesen Goreti
- Regrat
- Koristne lastnosti regrata
- Gatsaniya - kameleon rastlin
- Leptosifon
- Danes obljubil dež (svetlinovo, tulipani in druge vrtne rože
- Regratove lučke na travniku: kako odstraniti in ugodnosti
- Dandelion medu
- Solata z regrata listov
- Ta Dragon!
- In smo šli na pohod!
- Če pogledaš na drugi strani regrata
- Žetev korenine regrata
- Uporaba regrat kot zdravilna rastlina pri kuhanju in pri pripravi medu, solate in džemi
- Vse cvetov in listov regrata
- Padec skrbi za sadno drevje na vrtu
- Svetloba iz regrata